دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

تدوین برنامه دیپلماسی سلامت ایران و اردن

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور که برای شرکت در شصت و نهمین اجلاس منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت به قاهره سفر کرده است، با همتای اردنی خود، فیراس الهواری دیدار و گفت و گو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر عین اللهی در دیدار با همتای اردنی خود با بیان این که امروز پیشرفت کشور‌ها به واسطه ارتباط بین دانشمندان، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها امکان پذیر است، گفت: کشور‌های اروپایی مرز‌های بین یکدیگر را برداشته اند و به راحتی می‌توانند در حوزه‌های گوناگون علم و فناوری با هم ارتباط داشته باشند؛ لذا لازم است در منطقه نیز چنین همکاری‌هایی صورت گیرد و این گونه نباشد که هر کشوری به طور منفرد عمل کند.

وزیر بهداشت کشورمان همچنین با بیان این که ظرفیت‌های قابل توجهی در نظام‌های سلامت دو‌کشور ایران و اردن وجود دارد و ما می‌توانیم این توانمندی‌ها را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، افزود: دوکشور اردن و ایران می‌توانند در حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی، تحقیقات و تبادل استاد و دانشجو با هم همکاری کنند.

فیراس الهواری، وزیر بهداشت اردن نیز در این دیدار ضمن استقبال از همکاری دو کشور، از وزیر بهداشت و مسؤولان نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد تا از ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی اردن بازدید به عمل آورده و از این طریق برنامه همکاری مشترکی میان دو کشور تدوین شود.

در پایان این دیدار، وزرای بهداشت جمهوری اسلامی ایران و اردن، نمایندگان خود را برای پیگیری همکاری‌های مشترک معرفی کردند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار