دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تدوین برنامه دیپلماسی سلامت ایران و اردن

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور که برای شرکت در شصت و نهمین اجلاس منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت به قاهره سفر کرده است، با همتای اردنی خود، فیراس الهواری دیدار و گفت و گو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر عین اللهی در دیدار با همتای اردنی خود با بیان این که امروز پیشرفت کشور‌ها به واسطه ارتباط بین دانشمندان، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها امکان پذیر است، گفت: کشور‌های اروپایی مرز‌های بین یکدیگر را برداشته اند و به راحتی می‌توانند در حوزه‌های گوناگون علم و فناوری با هم ارتباط داشته باشند؛ لذا لازم است در منطقه نیز چنین همکاری‌هایی صورت گیرد و این گونه نباشد که هر کشوری به طور منفرد عمل کند.

وزیر بهداشت کشورمان همچنین با بیان این که ظرفیت‌های قابل توجهی در نظام‌های سلامت دو‌کشور ایران و اردن وجود دارد و ما می‌توانیم این توانمندی‌ها را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، افزود: دوکشور اردن و ایران می‌توانند در حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی، تحقیقات و تبادل استاد و دانشجو با هم همکاری کنند.

فیراس الهواری، وزیر بهداشت اردن نیز در این دیدار ضمن استقبال از همکاری دو کشور، از وزیر بهداشت و مسؤولان نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد تا از ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی اردن بازدید به عمل آورده و از این طریق برنامه همکاری مشترکی میان دو کشور تدوین شود.

در پایان این دیدار، وزرای بهداشت جمهوری اسلامی ایران و اردن، نمایندگان خود را برای پیگیری همکاری‌های مشترک معرفی کردند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر