پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

طرح مجلس برای ادغام حساب ها و کارت های بانکی

طرح مجلس برای ادغام حساب ها و کارت های بانکی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از طرح جدید نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ادغام حساب ها و کارت های بانکی افراد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر, ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی  از طرح جدید نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ادغام حساب ها و کارت های بانکی افراد خبر داد.

 

وی گفت: اکنون 500 میلیون کارت بانکی در کشور موجود است که میانگین آن هر ایرانی دارای 7 کارت بانکی است که این تعداد از حساب یا کارت بانکی برای کشور به نوعی خطرناک است و باعث مشکل در مسائل اقتصادی کشور می کند.

 

عضو کمیسیون شوراها افزود: مثلا افرادی که بر اثر محکومیت حساب های بانکیشان مسدود شده یا قصد پولشویی دارند و یا اتباع غیر مجاز خارجی که در کشور اقامت دارند به راحتی می توانند کارت بانکی افراد را اجاره کنند و از آن استفاده کنند.

 

ابوترابی تصریح کرد: هدف از این کار این است که تمام حساب ها و کارت های بانکی جمع آوری و تبدیل به یک کارت با مشخصات افراد می‌شود تا دیگر افراد سودجو نتوانند از این حساب ها در جهت اهداف خودشان استفاده کنند. چون یک کارت است و افراد به آن نیاز دارند و دیگر نمی توانند کارت بانکی خود را به سایر افراد اجاره دهند که این اقدام از لحاظ امنیت اقتصادی برای کشور لازم است.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حتی می تواند این اقدام را برای کودکان 10 سال به بالا نیز اعمال کرد. یعنی کارت بانکی برای کودکان و نوجوانان تعبیه شود که فقط مخصوص خرید و مسائل روزمره آن ها شود تا با این اقدام هم مانع از سوء استفاده از کارت های بانکی بچه ها در کشور شویم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده