وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

طرح سوال از وزیر دادگستری و اطلاعات بابت دروغ‌گویی‌ها در غائله اخیر

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: برای پیگیری درباره دروغ‌گویی‌های اخیر از وزرای اطلاعات و دادگستری سوال کردم و آن را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنم، چرا که دروغگویان در اغتشاشات شریک جرم هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مسعود خاتمی نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی درباره لزوم پاسخ به دروغ‌گویی‌های اخیر درباره نوع برخوردها اظهار کرد: بنده در این باره یک سوال از وزیر اطلاعات مطرح کردم. در این سوال گفتم که یک اتفاقی در کشور رخ داده و پیش از اینکه محقق شود که موضوع چه بوده است، برخی آقایان به نحوی که گویا منتظر آن بودند و وارد میدان شدند. به نظر بنده این افراد در این اغتشاشات و خسارت‌هایی که به جان و مال مردم وارد شد و تعدادی هم به شهادت رسیدند، مقصر و شریک هستند.

 

وی افزود: این آقایان به قدری با سیاست آشنایی داشتند که قضایایی که می توانست التهابات را در کشور افزایش بدهد، پیش از اینکه اثبات شود نباید درباره آن به صورت قاطعانه اظهار نظر نکنند. باید نهادهایی مانند قوه قضائیه و پس از آن نهادهای امنیتی طبق قانون با این افراد برخورد کرده و از آن‌ها سوال کنند. چرا که این افراد شریک جرم هستند.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: من درباره موضوعات مذکور از وزرای اطلاعات و دادگستری سوال کردم و آن را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنم. دروغگویان در غائله اخیر شریک جرم هستند و حتماً باید مجازات شوند. چرا که ممکن است در موارد و اخبار بعدی نیز چنین اعمالی را تکرار کنند.

 

وی ادامه داد: یک موقع آمریکا، اسرائیل، سلطنت‌طلب و تجزیه‌طلب دست به انتشار دروغ می‌زنند، نمی‌توان به آن‌ها ایراد گرفت. چرا که این جزو وظایف سازمانی آن‌ها بوده و هدفشان نابودی کشورمان است. اما، برخی افرادی که پیش از این از پلکان این نظام بالا رفته‌اند و وزیر، وکیل و یا رئیس جمهور بودند با بی‌انصافی دست به انتشار دروغ و سخنان ناپخته دست می‌زنند.

 

خاتمی گفت: بعید است افرادی که پیش از این در کشور مسئول بودند اغفال شده باشند و کاملاً عمدی موضع گرفتند. اگر با این افراد برخورد نشود ظلم به افرادی است که در این مدت تحت فشار بودند، تلفات دادند و یا دچار خسارت‌های مالی و جانی شدند. چرا که باید یک نفر جواب آن‌ها را بدهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار