هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

حمله تروریستی به پادگان آموزشی روسیه با ۲۵ کشته و زخمی

حمله تروریستی به پادگان آموزشی روسیه با ۲۵ کشته و زخمی منابع خبری از تیراندازی در مرکز آموزش نظامی روسیه در «بلگورود» و کشته و مجروح شدن چند نفر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۴ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری شبانگاه شنبه از تیراندازی در مرکز آموزش نظامی روسیه در «بلگورود» و کشته و مجروح شدن چند نفر خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، در محل پادگان آموزشی در «بلگورود» حین آموزش داوطلبان حضور در ارتش روسیه، تروریست‌ها به سمت پرسنل این یگان آموزشی شلیک کردند. منطقه بلگورود در روسیه، مجاور منطقه «لوهانسک» و همچنین مناطق «خارکیف» و «سومی» در اوکراین است.

بر اثر این حمله تروریستی ۱۱ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۵ نفر مجروح شدند که تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند. گزارش‌ها حاکیست که شماری از نیروهای مهاجم در این حمله با شلیک نظامیان روس کشته شدند و بقیه پا به فرار گذاشتند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرده که در پادگان آموزشی در بلگورود، دو شهروند یکی از کشورهای مشترک‌المنافع عملیات تروریستی انجام دادند. وزارت دفاع روسیه اعلام کرده که دو تروریست در این حادثه کشته شدند و نیروهای امنیتی اینک در این مکان حضور دارند.

این وزارتخانه اعلام کرده که قربانیان حمله تروریستی در زمین تمرین در نزدیکی بلگورود، داوطلبانی از منطقه «بریانسک» هستند. بر اساس گزارش‌ها، دو شهروند جمهوری آسیای میانه (احتمالاً تاجیکستان) با سلاح‌های خودکار که در زباله‌های اطراف محل درگیری دفن کرده بودند، شروع به تیراندازی کردند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اخیرا در یک سخنرانی تلویزیونی درباره عملیات نظامی در اوکراین، ضمن اعلام بسیج بخشی از نیروها، گفت کشورهای غربی به‌دنبال تضعیف، تجزیه و نابودی کامل روسیه هستند اما مسکو هم از هر ابزاری برای دفاع از خود استفاده می‌کند.

پوتین در این سخنرانی ضمن اعلام بسیج نظامی محدود، گفت فقط شهروندانی که دوره‌های آموزش‌های پایه نظامی را گذرانده‌اند به حضور اجباری در ارتش فراخوانده می‌شوند و سپس آموزش‌های بیشتری می‌بینند.

وی با بیان اینکه فرایند بسیج نظامی و فراخوانی شهروندان به ارتش از همین امروز شروع می‌شود، اعلام کرد که سخنرانی او در مورد حفاظت از حاکمیت و یکپارچگی روسیه و حمایت از تمایل شهروندان برای تصمیم‌گیری در مورد آینده خود خواهد بود.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به سیاست تهاجمی بخشی از نخبگان غربی که با تمام توان برای حفظ هژمونی خود تلاش می‌کنند، توضیح داد: «غرب در تلاش است تا مراکز توسعه مستقل را سرکوب کرده تا کشور ما را ویران کند.»

طبق این گزارش، پوتین با بیان اینکه هدف غرب تضعیف، تجزیه و نابودی روسیه است، اظهار داشت: «آنها مستقیماً می‌گویند که در سال ۱۹۹۱ توانستند اتحاد جماهیر شوروی را از بین ببرند و اکنون زمان روسیه است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار