ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

پشت پرده کنار گذاشته شدن مصطفی آجرلو از استقلال

مصطفی آجورلو مدیرعاملی باشگاه استقلال در حالی و در اتفاقی غیرمنتظره جای خود را به علی فتح‌الله زاده داد که به نظر می‌رسد این تغییر ناگهانی ریشه در مشکلات و چالش‌های مدیریتی این باشگاه داشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنبه شب به یک‌باره خبر برکناری مصطفی آجرلو هواداران استقلال را غافل‌گیر کرد. هرچند در روز‌های گذشته زمزمه‌هایی درباره برکناری مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استقلال به گوش می‌رسید، اما در نهایت در جلسه‌ای کوتاه و بدون کمتر چالشی مصطفی آجورلو از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال برکنار و با نظر هیات مدیره باشگاه، علی فتح‌الله‌زاده جانشین او شد.

مصطفی آجورلو پس از حدود یک سال حضور در باشگاه مجبور شد که جای خود را به علی فتح‌الله‌زاده بدهد.

این جابجایی یکی از کم‌حاشیه‌ترین تغییرات مدیریتی ۴ دهه گذشته باشگاه استقلال تهران است. برکناری‌ایی که به دور از فشار رسانه‌ها و افکار عمومی و به یک‌باره انجام شد، اما سوال این است که چرا مصطفی آجورلو برکنار شد؟

 

در موضوع برکناری مدیرعامل باشگاه استقلال مسائل مختلفی مطرح بوده است، اما گفته می‌شود مهمترین دلیل، تقابل و چالش‌های پررنگ آجرلو با صداوسیما برای گرفتن حق پخش تلویزیونی است.

 

آجورلو اخیرا با سازمان صدا و سیما و مشخصا رییس این سازمان بر سر حق پخش، مجادلات زیادی داشت و حتی صدا و سیما در مقطعی در بازی‌های استقلال، تبلیغات محیطی این باشگاه را نمایش نمی‌داد. اخیرا نیز دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در مقطعی دوربین‌های صدا و سیما را تحریم کردند و در نامه‌ای خواستار رعایت حقوق این دو باشگاه شدند.

 

همچنین بر اساس شنیده‌ها، حاشیه‌های اخیر اردوی تیم استقلال و چالش ایجاد شده بین مدیرعامل و برخی از بازیکنان و محرومیت آن‌ها از همراهی تیم نیز در این روند بی‌تاثیر نبوده است.

 

به نظر می‌رسد که همه این اتفاقات باعث شده تا فشار بر وزارت ورزش برای ایجاد تغییر در مدیریت باشگاه استقلال بالا برود و در نهایت با تصمیم هیات مدیره مصطفی آجرلو جای خود را به علی فتح‌الله زاده خوئی بدهد.

 

فتح‌الله‌زاده پیش از این مدیریت باشگاه فوتبال استقلال تهران را در سه برهه زمانی و به مدت بیش از ۱۰ سال عهده‌دار بوده است. او توانسته با این تیم سه بار به مقام قهرمانی در لیگ، چهار عنوان قهرمانی در جام حذفی و یک دوره به مقام نائب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا برسد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار