نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

مجارستان: اروپا به سوی سقوط اقتصادی و جنگ می‌رود

مجارستان: اروپا به سوی سقوط اقتصادی و جنگ می‌رود نخست وزیر مجارستان خواستار آماده‌سازی ارتش کشورش برای سناریوی وقوع جنگ در اثر بحران اقتصادی اروپا شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ویکتور اوربان»،‌ نخست وزیر مجارستان امروز شنبه در یک سخنرانی تاکید کرد، کشورش نیازمند به ارتشی با توانایی بازدارندگی و تضمین صلح برای زمانی که وضعیت متلاطم اقتصادی باعث جنگ در اروپا می‌شود، است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ویکتور اوربان در سخنرانی در مراسم ادای سوگند نیروهای داوطلب عضویت در ارتش مجارستان گفت: «ما نمی‌توانیم مثل کبک سرمان را زیر برف کنیم. ما باید با واقعیت روبرو شویم. اگر این وضعیت ادامه یابد، تحریم‌ها اروپا را تکان خواهد داد، اقتصاد این قاره به زانو در خواهد آمد و ممکن است جان مردم به خطر بیفتد و ظاهرا لازم است ما خودمان را برای یک جنگ طولانی مدت آماده کنیم.»

نخست وزیر مجارستان تاکید کرد:« ما مجارستانی‌ها نیازمند یک ارتش بازدارنده هستیم که برای انجام حمله و تضمین صلح آماده باشد چون کسانی که آماده عمل نبوده و منضبط نباشند نمی‌توانند موفق باشند، آنهایی که نیرو ندارند حقیقتی نخواهند داشت و آنهایی که اعتقاد ندارند چیزی برای جنگیدن نخواهند داشت.»

اوربان در ماه مارس گفت، مجارستان قصد ارتقای توانمندی‌های ارتش خود را در دهه آینده دارد چون تنها یک ارتش ملی قدرتمند قادر به تضمین امنیت کشورش خواهد بود و کشورهای اروپایی نباید برای مسائل دفاعی تنها اتکا به ایالات متحده آمریکا داشته باشند.

اتحادیه اروپا از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در ماه فوریه در اوکراین چندین دور تحریم را علیه روسیه اعمال کرده اما بوداپست مخالف سیاست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو بوده است.

حاصل این تحریم‌ها وخامت مشکلات در بازار سوخت و انرژی در اروپا و افزایش بی سابقه تورم و هزینه‌های معیشیتی بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار