سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

درخواست آلمان برای گسترش اتحادیه اروپا

درخواست آلمان برای گسترش اتحادیه اروپا صدراعظم آلمان با ارائه پیشنهاد گسترش اتحادیه اروپا، گفت با این کار اتحادیه اروپا می‌تواند بهتر از قبل در امور جهانی ایفای نقش کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که سودای گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هم‌اکنون نیز برای کشورهای اروپایی بحران‌های عدیده‌ای را ایجاد کرده، برلین اکنون از گسترش اتحادیه اروپا صحبت می‌کند.

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان شامگاه شنبه با ارائه پیشنهاد گسترش اتحادیه اروپا، گفت با این کار اتحادیه اروپا می‌تواند بهتر از قبل در امور جهانی ایفای نقش کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، شولتز طی سخنرانی در جمع سوسیال دموکرات‌های اروپایی، توضیح داد: «اتحادیه اروپا با ۲۷ کشور، یا ۳۰ کشور یا ۳۶ کشور که بیش از ۵۰۰ میلیون شهروند آزاد و برابر داشته باشد، می‌تواند وزن خود را در جهان نشان دهد».

وی بدون توجه به هشدارهای روسیه درباره گسترش اتحادیه اروپا و ناتو به سمت شرق، اظهار داشت: «من به گسترش اتحادیه اروپا متعهد هستم. اینکه اتحادیه اروپا به سمت شرق گسترش یابد، برای همه ما برد محسوب می‌شود».

صدراعظم آلمان همچنین افزود که اتحادیه اروپا باید به تدریج اصل وحدت رویه در تصمیم‌گیری در سیاست خارجی و سایر زمینه‌ها به ویژه در زمینه مالیات را لغو کند.

شولتز از زمان روی کار آمدن به عنوان صدراعظم آلمان، گسترش اتحادیه اروپا و اضافه‌شدن کشورهای بالکان و دیگر دولت‌ها را به‌عنوان بنیان سیاست خارجی خود اعلام کرده بود.

پیش از این، «کریستین لامبرشت» وزیر دفاع آلمان نیز گفته بود که ناتو باید تلاش بیشتری را برای حمایت از اعضای این پیمان انجام دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار