ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تظاهرات اعتراضی مجارستانی‌ها به افزایش هزینه‌های معیشتی

گروهی از دانشجویان و معلمان معترض مجارستانی در پایتخت این کشور با برپایی تظاهرات خواستار افزایش دستمزدها و اصلاحات آموزشی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر،  گروهی از دانشجویان و مدرسان و دیگر معترضان مجارستانی روز جمعه با تشدید تظاهرات برای مطالبه افزایش دستمزدها و اصلاحات آموزشی، اقدام به تشکیل یک زنجیره انسانی ۱۰ کیلومتری در «بوداپست»، پایتخت مجارستان کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در دیگر شهرهای سراسر مجارستان نیز تجمعات اعتراضی برگزار شد.

 

ماه سپتامبر معلمان معترض مجارستانی جنبشی اعتراضی تحت عنوان «من می‌خواهم درس بدهم» را راه اندازی کرده و دست به نافرمانی مدنی با هدف مطالبه افزایش دستمزدها و تامین کافی نیروی کار زدند. آنها همچنین به محدودیتهای اعمال شده علیه حق آنها برای اعتصاب اعتراض دارند.

 

رویترز نوشت، یک دبیرستان در شهر بوداپست چند معلم معترض را به سبب پیوستن به این جنبش اعتراضی اخراج کرد.

 

«ویکتور اوربان»، نخست وزیر ملی‌گرای مجارستان با دشوارترین چالش اقتصادی خود از زمان به قدرت رسیدن با پیروزی قاطع در انتخابات سال 2010 مواجه شده است.

 

با توجه به مواجهه مجارستان با تبعات جنگ در کشور همسایه، اوکراین، و کاهش شدید ارزش واحد پول این کشور، تورم در مجارستان در آستانه رسیدن به یک رکورد بی‌سابقه در 26 سال اخیر است و تحلیلگران انتظار متوقف شدن رشد اقتصادی مجارستان را دارند.

 

یانوس دسیدا، معلم 43 ساله تاریخ که دو فرزند دارد و همسرش نیز معلم است در محل تظاهرات در شهر بوداپست گفت: «من نمی‌توانم زندگی در خور یک فرد تحصیلکرده را داشته باشم.» او در حالی که در پاسخ به بوق زدن چند خودرو در حمایت از معترضان برای آنها دست تکان می‌داد بیان کرد: «ما توان اینکه هزینه صرف تفریحات فرهنگی مثل تئاتر و اپرا کنیم نداریم و من فکر می‌کنم این وضعیت باعث خجالت دولت مجارستان است.»

 

تظاهرکنندگان به ناکافی بودن دستمزدها برای تامین مخارج معیشتی ماهانه خود اعتراض داشتند.

 

دولت اوربان وعده داده، حقوق‌های معلمان این کشور را به مجرد انتشار اعتبارات ترمیمی اتحادیه اروپا افزایش خواهد داد.

 

اتحادیه اروپا این اعتبارات مجارستان را به دلیل اختلاف بر سر مساله حاکمیت قانون و رعایت دموکراسی در این کشور مسدود کرده است.

 

اتحادیه اروپا از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در ماه فوریه در اوکراین چندین دور تحریم را علیه روسیه اعمال کرده اما بوداپست مخالف سیاست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو بوده است.

 

حاصل این تحریم‌ها وخامت مشکلات در بازار سوخت و انرژی در اروپا و افزایش بی سابقه تورم و هزینه‌های معیشیتی بوده است.

 

اوربان یک هفته پیش با انتقاد از اتحادیه اروپا گفت که این اتحادیه مسیر تشدید تنش در اوکراین را انتخاب کرده است.

 

وی هشدار داد: «ادامه خصومت‌ها و تحریم‌ها علیه روسیه، کشورهای اتحادیه اروپا را وارد رکود خواهد کرد.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار