علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

ترامپ: به راحتی می‌توانم نخست وزیر اسرائیل شوم

ترامپ: به راحتی می‌توانم نخست وزیر اسرائیل شوم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران گفت که به پاس خدماتش برای رژیم موقت صهیونیستی، می‌تواند حتی نخست وزیر این رژیم شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا گفت که به راحتی می‌تواند نخست وزیر اسرائیل شود. زیرا هیچ رئیس‌جمهوری بیشتر از او برای اسرائیل خدمت نجام نداده است.

ترامپ با مدح و ستایش خود از یهودیان آمریکایی مقیم فلسطین اشغالی خواست حامی او باشند.

ترامپ پیشتر نیز از یهودیان آمریکا خواسته بود در جریان انتخابات ریاست جمهوری ایلات متحده به او رای دهند. وی تگفته بود که یهودیانی که به او رای‌ندهند، عهدنشناس هستند و به اسرائیل وفادار نیستند.

ترامپ چندی قبل گفت که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌ وزیر وقت اسرائیل، در برابر کمک‌های سخاوتمندانه دولت آمریکا ناسپاسی کرد.

ترامپ در مصاحبه با «باراک راوید» خبرنگار صهیونیستی گفت: «اگر من سال ۲۰۱۶ به ریاست جمهوری نمی‌رسیدم، اسرائیل نابود می‌شد.»

ترامپ حتی خروج از برجام را به روابط حسنه خود با رژیم موقت صهیونیستی مرتبط دانست.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در انتقاد دوباره از عملکرد «جو بایدن» نیز معتقد است که ایالات متحده بسرعت به جهنم می‌رود و به یک رهبر قوی در راس نیاز دارد.

وی در مصاحبه با شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت: «سیاست و مسائل جمهوری‌خواه و دموکرات و چپ‌های افراطی و همه چیز را فراموش کنید. کسی را می‌خواهم که رهبری بزرگ باشد. کسی را می‌خواهم که بتواند رو در روی شی رئیس‌جمهور چین بایستد.»

ترامپ افزود: «این را چند روز پیش گفتم که می‌توانید در سراسر هالیوود بگردید و تلاش کنید کسی را برای بازی کردن نقش شی رئیس‌جمهور چین پیدا کنید. هیچ بازیگر آنچنانی وجود ندارد، هیچ کسی آن طور نیست. این‌ها انسان‌های قاطع هستند، او مردی قاطع است. من دوست بسیار خوب او بودم تا این که کووید آمد و بعد رهایش کردم. گفتم این (دیگر) خیلی زیاد است. »

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در ادامه گفت: «ما به باهوش‌ترین افراد نیاز داریم، به خاطر افرادی مثل رئیس‌جمهور شی، ماکرون، می‌توانم بسیاری از آن‌ها را نام ببرم، مثل پوتین البته الان او نوع دیگری از طلسم را دارد. اما بگذارید به شما بگویم این‌ها انسان‌هایی قاطع هستند. باهوش و سرسخت هستند و چیزی درباره باخت نمی‌دانند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار