علائم افسردگی فصلی در پاییز-راهبرد معاصر
مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است

علائم افسردگی فصلی در پاییز

تغییر سروتونین در زمستان افراد را در معرض افسردگی فصلی و اختلال اضطراب اجتماعی قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر وقتی فصل از تابستان به پاییز و سپس زمستان تغییر می‌کند، روز‌ها کوتاه‌تر می‌شوند و این می‌تواند باعث شود که برخی افراد دچار «افسردگی زمستانی» شوند.

افسردگی زمستانی به عنوان اختلال عاطفی فصلی (SAD) نیز شناخته می‌شود و این وضعیت می‌تواند منعکس کننده تغییر در سطح سروتونین یا هورمون شادی باشد و با افسردگی مرتبط است.

جنی لارسون، استاد دانشگاه مینه‌سوتا، می‌گوید: طبق گزارش سازمان ملی سلامت روان ایالات متحده، علائم افسردگی فصلی می‌تواند شبیه به علائم افسردگی معمول باشد. گاهی اوقات تشخیص اختلال اضطراب اجتماعی از سایر انواع افسردگی دشوار است. "

لارسون اضافه کرد که تشخیص افسردگی فصلی تنها پس از دو دوره متوالی افسردگی که هر سال در زمان مشخصی شروع و پایان می‌یابد، به اضافه عدم وجود علائم در دیگر زمان‌های سال قابل تشخیص است.

زنان دارای میزان بیشتری از افسردگی زمستانی هستند که معمولاً از سن ۲۰ تا ۳۰ سالگی شروع می‌شود.

علائم این بیماری شامل افسردگی، اضطراب، تغییرات خلقی، مشکلات خواب، تغییر در عادات غذایی، بی حالی و مشکلات جنسی است.

این وضعیت ممکن است به صورت احساس بدبختی، گناه، ناامیدی، کاهش علاقه به فعالیت‌ها و از دست دادن عزت نفس ظاهر شود.

ممکن است فرد احساس استرس کند یا نتواند استرس خود را کنترل کند. گاهی اوقات یک فرد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی دارای نوسانات خلقی شدید است که دوره‌های شیدایی در بهار و تابستان را به همراه دارد.

علائم دیگر می‌تواند شامل افزایش اشتها، تمایل به اجتناب از تماس اجتماعی و اختلال در خواب باشد.

یک فرد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی ممکن است احساس کند که علائم با شروع زمستان بدتر می‌شود و به دلیل استرس‌های مداوم بیماری همه گیر، نسبت به گذشته احساس انزوا یا اضطراب بیشتری می‌کند.

لارسون توضیح داده است: «علائم اولیه اختلال عاطفی فصلی ممکن است استرس‌های از پیش موجود ناشی از کرونا را تشدید کند و باعث شود فرد کمتر بتواند با مشکلاتی که ممکن است قبلاً قادر به حل آن‌ها بوده است کنار بیاید.»/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده