واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت

روسیه:مردم اروپا باید بهای تصمیم رهبران سیاسی خود را بپردازند

روسیه:مردم اروپا باید بهای تصمیم رهبران سیاسی خود را بپردازند سخنگوی کرملین می‌گوید مردم کشور‌هایی که خواستار تعیین سقف برای قیمت نفت و گاز روسیه هستند، باید هزینه تصمیم رهبران سیاسی خود را بپردازند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در گفتگوی تلویزیونی با اشاره به تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه گفت: «بسیاری از کشور‌ها در حال حاضر با عواقب تصمیمات عجولانه خود روبرو هستند».

به گزارش خبرگزاری تاس، پسکوف همچنین در خصوص تصمیم برخی کشور‌های بلوک غرب برای اعمال «سقف قیمت» بر نفت و گاز روسیه گفت: «پیوستن به حامیان این سقف قیمتی، هزینه‌ای دارد که شهروندان این کشور‌ها باید بپردازند».

۲۵ سپتامبر، گروهی متشکل از ۱۵ کشور از کمیسیون اروپا خواستند تا سقف قیمتی برای تمام واردات گاز تعیین کند. با این حال، آلمان، دانمارک و هلند با این طرح مخالفت کرده و می‌گویند این اقدام به تلاش‌ها برای مهار بحران انرژی اروپا آسیب می‌زند.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز تاکید کرده است سقف قیمت باید فقط بر گاز روسیه اعمال شود. الکسی میلر، مدیر عامل گازپروم می‌گوید محدود کردن قیمت صادرات گاز روسیه باعث توقف عرضه خواهد شد. به گفته او «چنین تصمیم یک طرفه‌ای نقض قرارداد‌های موجود است و منجر به خاتمه عرضه می‌شود».

درگیری در اوکراین باعث افزایش شدید قیمت نفت و گاز شده است. در همین حین، اتحادیه اروپا در تلاش است تا سقف قیمتی بر نفت و گاز روسیه اعمال کرده و بدینوسیله از تورم بیشتر جلوگیری کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار