سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی قابلیت مجازات دارد

سخنگوی قوه قضاییه گفت: از باب نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی اگر محقق شود قابلیت مجازات دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه گفت: در ارتباط با نشر اکاذیب در مقررات مختلف از جمله قانون مجازات اسلامی به این مهم توجه شده است و از باب نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی اگر محقق شود قابلیت مجازات دارد.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این موضوع به وسیله نامه، شکوائیه، یا عرایض، گزارش و هرگونه اوراق خطی صورت گیرد تعریف خاص خود را دارد. اکاذیب جمع است و اگر مفرد هم باشد آن‌هایی که مبادرت به ابراز سخن کذب کنند بعد از فصل الخطاب بودن و بعد از اینکه همه چیز مشخص است و بالتبع هیجانات و تشویشی ایجاد کنند و افرادی را به میدان بیاورند این موجب می‌شود که خللی در مسئله امنیت کشور ایجاد شود و این افراد باید پاسخگوی اقدام خود باشند.

وی افزود: علیرغم شفافیت و مبرهن بودن قضیه، متاسفانه عده‌ای موجبات تشویش اذهان را فراهم می‌آورند. به صورت شفاف و روشن بعد از فرمان مقام معظم رهبری بیانیه دادیم و اعلام کردیم در قبال کسانی که مرتکب این اقدامات می‌شوند قائل به تفکیک و دسته بندی هستیم؛ تفکیک متهمین و مرتکبین، آن‌هایی که مباشر و شریکند، معاونند، آن‌هایی که مسبین اصلی هستند.

ستایشی اضافه کرد: اعتقاد ما این است که برخورد باید برخورد مدبرانه، هوشمندانه، عبرت‌آموز و بازدارنده باشد با عناصر اصلی و کسانی که اغفال شدند. بحث تفکیک را شروع کردیم و عملا هم صورت پذیرفته است. در یک روز بیش از هزار نفری که بازداشت شده بودند در یک بازه آزاد شدند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: با کسانی که مرتکب اعمال جنایی شده و اساس کار هستند و قتل و غارت و تخریب به وجود آوردند قوه قضاییه با کمال اقتدار برخورد عبرت‌آموز خواهد کرد.

ستایشی ضمن تاکید بر این که رسانه ملی باید کار رسانه‎ای انجام دهد، افزود: ما مورد هجمه رسانه‌ای واقع شده‌ایم لذا بایستی از ظرفیت‌های رسانه ملی استفاده کنیم؛ تبیین و روشنگری کنیم تا جایی برای کسانی که می‌خواهند تشویش کنند، نباشد.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین درباره بررسی علت فوت (مهسا امینی) گفت: قوه قضاییه تدقیق در رسیدگی به موضوع را فدای سرعت نکرد و متمسک به یکی از بی‌نظیرترین و قوی‌ترین سطوح کمیسیونی شد که مربوط به کمیسیون‌های تخصصی در سازمان پزشکی قانونی بود.

وی ادامه داد: حضور ۱۹ نفر از صاحبنظران و متخصصین در این فن کاملا می‌درخشید و تجلی داشت. این‌ها دقت کامل و اقدام موشکافانه کردند و به دور از هر هیاهو دقت کامل کردند و به بررسی علت تامه فوت پرداختند و مشخص کردند نکاتی که ابراز شده مبنی بر این قضیه که صدماتی بر مرحومه وارد شده منطبق بر داده‌ها نیست و فوت بر اساس صدمات نبوده و ارتباطی با آن ندارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر