ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

انتقاد ترامپ از یهودیان آمریکا

انتقاد ترامپ از یهودیان آمریکا رئیس جمهور سابق آمریکا از یهودیان این کشور به دلیل آنکه دیگر قدردان حمایت‌های او از رژیم صهیونیستی نیستند، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در توئیتی، از یهودیان این کشور به دلیل آنکه دیگر قدردان حمایت‌های او از رژیم صهیونیستی نیستند، انتقاد کرد.

ترامپ در این پیام که در شبکه تورث سوشیال منتشر کرده، هشدار داده که یهودیان آمریکا باید برای اقدامات خود به توافق رسیده و قدردان چیزهایی که در اسرائیل دارند باشند، پیش از آنکه خیلی دیر شود!

ترامپ در این توئیت نوشت: هیچ رئیس جمهوری به اندازه من برای حمایت از اسرائیل کاری انجام نداده است. با این حال، موضوعی که بسیار تعجب آور است این است که پروتستان های ما بیشتر از یهودیان ، به ویژه یهودیانی که در آمریکا زندگی می کنند، قدردان خدمات و حمایت های ما از یهودیان هستند.

این در حالی است که ترامپ همواره در بین یهودیان آمریکا به ویژه یهودیان طبقه کارگر و جوانان که از ظلم و ستم اسرائیل به مردم فلسطین و یا از سیاست های استبدادی و زورگویانه این رژیم حمایت نمی کنند، محبوبیت کمی داشته است.

رئیس جمهور سابق آمریکا در بخش دیگری از توئیت خود نوشت: گرچه داستان یهودیانی که در اسرائیل زندگی می کنند متفاوت است و او در بین آنها بیشترین میزان محبوبیت در دنیا را دارد. ترامپ همچنین مدعی شد که می تواند به آسانی نخست وزیر این رژیم شود.

در همین راستا جاناتان گرین بلت مدیر اتحادیه بین‌المللی ضد افترا که در نیویورک مستقر است، در پاسخ به ترامپ گفت: ما به ترامپ احتیاج نداریم که به دنبال جلب رضایت افراط گرایان و سخنرانی درباره رابطه آمریکا و اسرائیل است.

این تهدید ترامپ آخرین اظهارات سیاستمداران جمهوری خواه آمریکایی علیه یهودیان این کشور در هفته های اخیر است. پیشتر در ماه سپتامبر، داگ ماستریانو نامزد جمهوری خواه ایالت پنسیلوانیا، رقیب یهودی دموکرات خود به نام جاش شاپیرو را به دلیل تحصیل فرزند نخبه اش در مدرسه یهودیان، به باد انتقاد گرفته بود.

سال گذشته نیز دونالد ترامپ اعتراف کرد یهودیان آمریکا، اسرائیل را دوست ندارند و همین امر باعث شکست او در انتخابات اخیر شده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا پنج ماه بعد از خروج از کاخ سفید در گفتگویی با مجله ami مجله یهودی که به زبان انگلیسی همزمان در ایالات متحده و فلسطین اشغالی منتشر می‌شود تاکیدکرد، شکست او در انتخابات نشان داد که اقلیت یهودی ساکن آمریکا به قدر کافی اسرائیل را دوست ندارند.

او با اشاره ضمنی به حمایت های همه جانبه‌اش از رژیم اسرائیل از این که تمامی این کمک ها و حمایت ها نتوانست یهودیان آمریکا را متقاعد به حمایت از وی کنند، ابراز ناامیدی و سرخوردگی کرد.

او در این گفتگو به صراحت گفت: می دانید چه چیزی مرا غافلگیر و متعجب کرده است ؟ من مسئله بلندی های جولان را برای اسرائیل حل کردم، همچنین قدس رابه عنوان پایتخت اسرائیل عملا به رسمیت شناختم و به شکل همه جانبه‌ای در مسئله فشار علیه ایران وارد شدم، من اعلام کردم توافق هسته‌ای یک فاجعه است، مگر من این کار را نکردم؟

من خیلی کارهای دیگر هم انجام دادم اما یهودیان ساکن ایالات متحده اسرائیل را آنگونه که که باید و شاید دوست ندارند.

او اعتراف کرد با وجود تمامی اقداماتی که برای اسرائیل انجام داده فقط 25 درصد از آرای یهودیان را کسب کرده است.

به گفته این شبکه عبری زبان: این اولین باری نیست که ترامپ چنین سخنانی را اعلام می کند رئیس جمهور سابق آمریکا پیش از این نیز در سال 2019 گفته بود ما یهودیان خوبی در ایالات متحده داریم اما آنها آنگونه که باید و شاید اسرائیل را دوست ندارند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار