پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان

آلمان ماهانه هزار پناهجوی افغان را می‌پذیرد

وزاری خارجه و کشور آلمان با پذیرش ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان و خانواده‌هایشان موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنالنا بئربوک» وزیر خارجه و «نانسی فئزر» وزیر کشور آلمان در مورد برنامه پذیرش پناهجویان در معرض خطر و آسیب‌پذیر از افغانستان توافق کردند.

«دویچه وله» گزارش داد هر دو وزیر روز دوشنبه اعلام کردند بر اساس این برنامه، ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان با خانواده‌هایشان در آلمان پذیرفته شوند.

مطابق این برنامه، دولت آلمان مدعی شده است افرادی در مرکز توجه قرار دارند که با «فعالیت‌هایشان برای زنان و حقوق بشر یا در بخش‌های عدلی، سیاسی، رسانه، آموزش، فرهنگ، ورزش یا علمی فعالیتی ویژه انجام داده‌اند و به دلیل فعالیت‌هایشان به طور انفرادی در معرض خطر قرار دارند».

نانسی فئزر نیز دراین‌باره می‌گوید: بر اساس معیارهای پذیرش تعریف شده، ما می‌توانیم از افرادی که به طور ویژه در معرض خطر و آسیب قرار دارند، محافظت کنیم.

وی افزود: ما به مسئولیت‌های بشردوستانه خود عمل می‌کنیم، این برنامه قبلاً نیز وجود داشت که حالا با این توافق ساختاری برای آن ایجاد شده است.

آلمان تا کنون حدود 26 هزار نفر از 38 هزار نفری که مجوز حضور در این کشور را دریافت کرده‌اند، پذیرفته‌ است. این افراد عمدتاً کسانی هستند که با ارتش و سازمان‌های آلمانی کار کرده بودند.

افرادی که آلمان از افغانستان خارج کرده است اغلب در توافق با دولت موقت طالبان از طریق ایجاد مسیری امن از این کشور خارج و در آلمان ساکن شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر