آلمان ماهانه هزار پناهجوی افغان را می‌پذیرد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

آلمان ماهانه هزار پناهجوی افغان را می‌پذیرد

وزاری خارجه و کشور آلمان با پذیرش ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان و خانواده‌هایشان موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنالنا بئربوک» وزیر خارجه و «نانسی فئزر» وزیر کشور آلمان در مورد برنامه پذیرش پناهجویان در معرض خطر و آسیب‌پذیر از افغانستان توافق کردند.

«دویچه وله» گزارش داد هر دو وزیر روز دوشنبه اعلام کردند بر اساس این برنامه، ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان با خانواده‌هایشان در آلمان پذیرفته شوند.

مطابق این برنامه، دولت آلمان مدعی شده است افرادی در مرکز توجه قرار دارند که با «فعالیت‌هایشان برای زنان و حقوق بشر یا در بخش‌های عدلی، سیاسی، رسانه، آموزش، فرهنگ، ورزش یا علمی فعالیتی ویژه انجام داده‌اند و به دلیل فعالیت‌هایشان به طور انفرادی در معرض خطر قرار دارند».

نانسی فئزر نیز دراین‌باره می‌گوید: بر اساس معیارهای پذیرش تعریف شده، ما می‌توانیم از افرادی که به طور ویژه در معرض خطر و آسیب قرار دارند، محافظت کنیم.

وی افزود: ما به مسئولیت‌های بشردوستانه خود عمل می‌کنیم، این برنامه قبلاً نیز وجود داشت که حالا با این توافق ساختاری برای آن ایجاد شده است.

آلمان تا کنون حدود 26 هزار نفر از 38 هزار نفری که مجوز حضور در این کشور را دریافت کرده‌اند، پذیرفته‌ است. این افراد عمدتاً کسانی هستند که با ارتش و سازمان‌های آلمانی کار کرده بودند.

افرادی که آلمان از افغانستان خارج کرده است اغلب در توافق با دولت موقت طالبان از طریق ایجاد مسیری امن از این کشور خارج و در آلمان ساکن شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر