دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

آلمان ماهانه هزار پناهجوی افغان را می‌پذیرد

وزاری خارجه و کشور آلمان با پذیرش ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان و خانواده‌هایشان موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنالنا بئربوک» وزیر خارجه و «نانسی فئزر» وزیر کشور آلمان در مورد برنامه پذیرش پناهجویان در معرض خطر و آسیب‌پذیر از افغانستان توافق کردند.

«دویچه وله» گزارش داد هر دو وزیر روز دوشنبه اعلام کردند بر اساس این برنامه، ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان با خانواده‌هایشان در آلمان پذیرفته شوند.

مطابق این برنامه، دولت آلمان مدعی شده است افرادی در مرکز توجه قرار دارند که با «فعالیت‌هایشان برای زنان و حقوق بشر یا در بخش‌های عدلی، سیاسی، رسانه، آموزش، فرهنگ، ورزش یا علمی فعالیتی ویژه انجام داده‌اند و به دلیل فعالیت‌هایشان به طور انفرادی در معرض خطر قرار دارند».

نانسی فئزر نیز دراین‌باره می‌گوید: بر اساس معیارهای پذیرش تعریف شده، ما می‌توانیم از افرادی که به طور ویژه در معرض خطر و آسیب قرار دارند، محافظت کنیم.

وی افزود: ما به مسئولیت‌های بشردوستانه خود عمل می‌کنیم، این برنامه قبلاً نیز وجود داشت که حالا با این توافق ساختاری برای آن ایجاد شده است.

آلمان تا کنون حدود 26 هزار نفر از 38 هزار نفری که مجوز حضور در این کشور را دریافت کرده‌اند، پذیرفته‌ است. این افراد عمدتاً کسانی هستند که با ارتش و سازمان‌های آلمانی کار کرده بودند.

افرادی که آلمان از افغانستان خارج کرده است اغلب در توافق با دولت موقت طالبان از طریق ایجاد مسیری امن از این کشور خارج و در آلمان ساکن شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر