پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

امیدی تازه برای بهبود کیفیت زندگی بیماران سرطانی

جدیدترین یافته‌‎های مراقبت‌‏های حمایتی – تسکینی برای ارتقای زندگی بیماران مبتلا به سرطان در اولین کنگره بین‏المللی و بیست و یکمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران ارائه می‌‏شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۰۹

جدیدترین یافته‌‎های مراقبت‌‏های حمایتی – تسکینی برای ارتقای زندگی بیماران مبتلا به سرطان در اولین کنگره بین‏المللی و بیست و یکمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران ارائه می‌‏شود.

سوزان حجت در این باره گفت: این کنگره بزرگترین کنگره خون و انکولوژی در ایران و ابزاری برای بالا بردن سطح آگاهی از آخرین پیشرفت‏های علمی درزمینهٔ بیماری سرطان است و موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان با ارائه 9 مقاله علمی پژوهشی در این کنگره حضور می‌یابد.

وی پذیرش مقالات گروه پژوهشی موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان(مکسا) را در این همایش موفقیتی بزرگ برشمرد و گفت: مکسا قصد دارد در کنار انکولوژیست‏ها طب حمایتی -تسکینی را توسعه دهد و اینکه توانسته از طریق گروه پژوهشی خود یک‌پنجم پوسترهای کنگره را به خود اختصاص دهد، نشان می‏دهد که درزمینهٔ طب حمایتی و تسکینی حرفی برای گفتن داریم.

این متخصص خون و ایمونولوژی ادامه داد: حضور در همایش‏ها و کنگره‏های علمی بسیار مهم است و از این طریق می‏توانیم این موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان را به‌عنوان یکی از مؤثرترین مؤسسات در حوزه مراقبت‏های حمایتی و تسکینی به متخصصان خون و سرطان معرفی کنیم.

دکتر حجت بابیان اینکه این موسسه طی 10 سال گذشته از مرحله تربیت نیرو و معرفی طب حمایتی و تسکینی در کنگره‏ها و همایش‏ها گذشته است، افزود: در حال حاضر وارد فاز سوم و ارائه مقالات علمی در این باب شده‏ایم و به نظر می‏رسد تحقیقات بومی در این حوزه می‏تواند سبب بالا رفتن کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان در ایران شود.

مدیر شعبه مکسای تهران بابیان اینکه حضور گروه پژوهشی موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در همایش‏های علمی موجب به وجود آمدن تقاضا و آشنایی بیشتر طب حمایتی -تسکینی می‏شود، اظهار داشت: وجود این خدمت در بیمارستان‏های بزرگ کشور سبب توزیع عادلانه امکانات به بیماران خواهد شد.

وی از اعلام آمادگی مکسا برای همکاری‏های علمی و مدیریت دانش با مراکز علمی و دانشگاه‌ها برای راه‏اندازی این خدمت در تمامی شهرهای ایران خبر داد و تأکید کرد: با حمایت خیرین و دانشگاه‏های علوم پزشکی در سراسر ایران می‏توان شاهد رشد خدمات حمایتی-تسکینی بود.

گفتنی است، در اولین کنگره بین‏المللی و بیست و یکمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران که از 27 تا 29 مهر1401 در تبریز برگزار خواهد شد، 300 انکولوژیست ایرانی و خارجی آخرین پیشرفت‏ها و دستاوردهای علمی خود را در این حوزه ارائه خواهند داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار