واکنش قالیباف به گزافه‌گویی نتانیاهو؛ اسرائیل آب‌دزد شماره یک جهان است پاسخ قالیباف به ادعای نتانیاهو؛ بیچاره و پریشان شده‌اید پزشکیان: پنهان‌کار نیستم/ بیان مشکلات احترام به شعور مردم است واکنش فضائلی به اظهارات اخیر محسن هاشمی درباره وقوع جنگ یک مقام مسئول: بابک زنجانی به بانک مرکزی ۱.۸ میلیارد دلار بدهکار است و تنها ۱۵ میلیون دلار را آن تسویه کرده وزیر کشور: حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین برای مردم ایران، نگاهی به آثار جنایاتش در غزه داشته باشد ولایتی در دیدار معاون وزیر خارجه ارمنستان: هر تحولی در نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم واکنش پزشکیان به ادعای نتانیاهو: رژیمی که مردم غزه را از آب و غذا محروم کرده می‌خواهد برای مردم ایران آب بیاورد؟ چه سرابی پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟

آزادی ۸۵ درصد دستگیرشدگان ناآرامی‌های اخیر در قزوین

رئیس کل دادگستری استان قزوین از آزادی ۸۵ درصد دستگیرشدگان نا آرامی‌های اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 20
کد خبر: ۱۵۵۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، شعبانی، رئیس کل دادگستری استان قزوین در خصوص دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در قزوین، گفت: براساس تدابیر اندیشیده شده تاکنون ۸۵ درصد از دستگیرشدگان ناآرامی‌های اخیر با صدور قرار تامین کیفری متناسب از زندان آزاد شده‌اند.

وی اظهار داشت: البته در خصوص مسببان و عناصر اصلی که در ایجاد ناآرامی‌ها نقش اساسی و حمایتی داشتند و موجب مختل نمودن امنیت عمومی با استفاده از هیجانات فریب خوردگان شدند، برخورد جدی و قاطع خواهیم داشت./ برنا

ارسال نظر