سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

ترفند ضدانقلاب در پروژه کشته‌سازی/ این بار با سوژه آرنیکا قائم‌مقامی

ضدانقلاب و شبکه‌های تلویزیونی وابسته به آن‌ها در راستای تکمیل پروژه کشته‌سازی تلاش دارند با به دست آوردن اطلاعات و آمار فوتی‌ها در مدت اخیر، فوت آن‌ها را به پلیس و نیرو‌های امنیتی منتسب کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۶۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، پس از شروع اغتشاشات اخیر با تحریک گروهک‌های ضدانقلاب و همچنین برخی شبکه‌های تلویزیونی وابسته به آن‌ها و شکست این تحرکات، ضد انقلاب به روش جدیدی روی آورده است.

بر همین اساس ضدانقلاب با به دست آوردن اطلاعات و آمار فوتی‌ها در مدت اخیر سعی دارد فوت آن‌ها را با تکنیک کشته‌سازی به پلیس و نیروهای امنیتی منتسب کند. 

پیش از این ضدانقلاب و شبکه‌های تلویزیونی وابسته به آن‌ها تلاش کردند فوت نیکا شاکرمی و حدیث نجفی را به موضوع اغتشاشات منتسب کنند که در نهایت با انتشار اسناد مربوط به این موضوع حقیقت ماجرا مشخص شد و در آخرین مورد هم ضدانقلاب تلاش دارد فوت «آرنیکا قائم‌مقامی» را دستاویزی برای رسیدن به اهداف خود قرار دهد.

بر همین اساس یکشنبه اول آبان امسال مرگ دختر جوانی روی تخت بیمارستان گلستان، توسط پدرش به کلانتری 102 پاسداران گزارش داده شد که با اعلام این خبر، تیمی از ماموران کلانتری 102 پاسداران با دستور میثم حسین‌پور، بازپرس ویژه قتل شعبه چهارم دادسرای امور جنایی راهی بیمارستان شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد، دختر جوان 10 روز قبل از پنجره اتاق‌ خواب خود به پایین پرتاب و به بیمارستان گلستان منتقل شده که پس از 10 روز اقدامات درمانی، روی تخت این بیمارستان فوت کرده است.

روز گذشته پدر مرحومه نیز هنگام  مراجعه به کلانتری 102 پاسداران اعلام کرده از هیچ فردی در رابطه با فوت دخترش شکایتی ندارد و دخترش از پنجره اتاق‌ خواب خود سقوط کرده است.

تحقیقات تکمیلی بازپرس پرونده نیز صحت گفته‌های پدر آرنیکا را تایید کرد مبنی بر اینکه وی در جریان اغتششات اخیر تهران، حضور نداشته و بنابر گفته‌های پدر متوفی، هنگامی که این دختر جوان از پنجره اتاق خود به پائین سقوط کرده با توجه به جراحتی که  داشته با  پدرش حرف می‌زده است همچنین وی هیچ‌گونه مصرف قرص یا دارویی نداشته است.

روز گذشته پدر مرحومه در شعبه چهارم دادسرای ناحیه 27 (امور جرائم جنایی) برای سیر مراحل قانونی مراجعه کرده است؛ پدر مرحومه روز گذشته به بازپرس پرونده گفته است که در رابطه با مرگ دخترش شکایتی ندارد و دخترش هدف هیچ ضرب و جرحی در جریان اغتشاشات  قرار نگرفته و بر اثر سقوط فوت کرده است.

همچنین وی در رابطه فوت فرزندش گفته هنگامی که وارد اتاق  آرنیکا شده، پی‌برده دخترش به پایین پرتاب شده و پس از حضور ماموران اورژانس در محل حادثه، آرنیکا به نزدیک‌ترین بیمارستان منتقل شده است.

در این راستا، میثم حسین‌پور، بازپرس ویژه قتل شعبه چهارم دادسرای امور جرائم جنایی تهران با تایید این جزئیات گفت: خبر منتشر شده در فضای‌مجازی مبنی بر ضرب و جرح مرحومه «آرنیکا قائم‌مقامی» در جریان اغتشاشات توسط ماموران پلیس کذب محض است و مرحومه براثر سقوط از پنجره خانه خود فوت کرده است همچنین تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار