انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

انتقاد حسین شریعتمداری از تحریف سخنان رییس قوه قضائیه

انتقاد حسین شریعتمداری از تحریف سخنان رییس قوه قضائیه مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: تحریف اظهارات رئیس قوه قضائیه اقدامی موذیانه بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۳۵

در پی تحریف بخشی از یادداشت چهارشنبه حسین شریعتمداری در کیهان، در تماس با وی چگونگی آن را جویا شدیم.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ گفت: یادداشت روز کیهان چهارشنبه - ۲۷ مهرماه جاری - با عنوان "خنجر شمر گم نشود" در اعتراض به تحریف سخنان ریاست محترم قوه قضائیه و پاسخ به افراد و جریاناتی بود که به گونه‌ای موذیانه اصرار داشتند اظهارات ایشان درباره آمادگی برای گفت‌وگو با منتقدان را به آمادگی ایشان برای گفت‌وگو با آشوبگران و اغتشاشگران معنی کنند! در جای جای آن یادداشت آمده بود که جناب اژه‌ای در سخنان خود با صراحت بر تفکیک دو مقوله اعتراض از اغتشاش تاکید کرده‌اند و نیز با استناد به بخش دیگری از سخنان ایشان، توضیح داده شده بود که رئیس محترم قوه قضائیه اغتشاشگران اخیر را عوامل آمریکا و اسرائیل می‌دانند و نتیجه گرفته شده بود که اگرچه گفت‌وگو با منتقدان اقدام شایسته و بایسته‌ای است ولی بدیهی است که منظور رئیس محترم قوه قضائیه گفت‌وگو با اغتشاشگران نیست و نوشته بودیم "در کجای دنیا، آتش زدن اموال عمومی، بریدن گلوی مامور انتظامی، حمله به مساجد و حسینیه‌ها، سوزاندن قرآن، کشیدن چادر از سر زنان محجبه، قتل مردم کوچه و بازار، به آتش کشیدن ده‌ها آمبولانس حامل بیمار، دزدی اموال مردم و غارت فروشگاه‌ها و ... ده‌ها جنایت شرم‌آور دیگری از این دست، اعتراض نامیده می‌شود؟! آشوبگران اگر اهل مذاکره بودند که به این جنایات دست نمی‌زدند!..".

شریعتمداری گفت: یادداشت روز چهارشنبه کیهان برای مقابله با این تحریف موذیانه نوشته شده بود. برخی از کانال‌ها با وجود صراحت یادداشت و مستندات آن درباره منظور ریاست محترم قضائیه، تلاش کرده‌اند که انتقاد کیهان را خطاب به جناب ایشان معرفی کنند!

مدیر مسئول کیهان گفت: مستحکم‌ترین دلیل و نشانه بر خطا بودن این برداشت سوء، متن یادداشت و تقدیر و تمجیدهای بایسته و شایسته آن از ریاست محترم قوه قضائیه است.

وی در پایان تاکید کرد: همچنان بر این باوریم که گفت‌وگو با اغتشاشگران قاتل و مزدور که خود به قتل انسان‌های بیگناه و مزدوری برای دشمنان اعتراف کرده‌اند، نمی‌تواند منظور ریاست محترم قوه قضائیه در اظهارات اخیر ایشان باشد و کسانی که دانسته و از روی عناد و یا ندانسته اظهارات حضرت ایشان را به گفت‌وگو با عوامل آشوب نسبت داده‌اند، فرق میان اغتشاش و اعتراض را نمی‌دانند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار