تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

شریعتمداری: آقای خاتمی! مالک اشتر دیگر از میدان باز نمی‌گردد

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به بیانیه اخیر محمد خاتمی، گفت: آقای خاتمی! مالک اشتر دیگر از میدان باز نمی‌گردد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین شریعتمداری در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره بیانیه اخیر خاتمی و اینکه آیا بیانیه را دیده‌اید؟ گفت: این بیانیه بعد از اعتراف آشکار دشمنان بیرونی به شکست آشوب‌های اخیر نوشته شده است. متن بیانیه را بخوانید و با مواضع رسماً اعلام شده آمریکا و انگلیس و اسرائیل در حمایت از آشوب‌ها مقایسه کنید! کم‌ترین تفاوتی با یکدیگر ندارند!

 

مدیر مسئول کیهان در ادامه به متن بیانیه خاتمی اشاره کرد و گفت: آقای خاتمی می‌نویسد: «جامعه با شعار زیبای زن زندگی آزادی حرکت خود را به سوی آینده بهتر نشان می‌دهد، به گونه‌ای کم‌سابقه و شاید بی‌سابقه فرهیختگان، استادان، نخبگان و دانشجویان را در اصل حرکت حاضر می‌بینیم»!

 

شریعتمداری افزود: آیا از آقای خاتمی به عنوان یک روحانی، تعجب‌آور نیست که ترویج فرهنگ برهنگی، حمله وحشیانه آشوبگران به خانم‌های محجبه و کشیدن چادر و روسری از سر آن‌ها را اقدامی «زیبا»! و «حرکت به سوی آینده‌ای بهتر»! معرفی می‌کند؟!

 

مدیر مسئول کیهان ابراز داشت: این جمله را از متن بیانیه ایشان نقل می‌کنم. شرم آور نیست؟!

شریعتمداری به بخش دیگری از بیانیه خاتمی اشاره کرد که نوشته است: «به مسئولان توصیه می‌کنم که این حضور را قدر بدانند و بجای برخورد ناروا با آن، دست یاری به سوی آنان دراز کنند و با کمک آنان وجوه ناصواب حکمرانی را بدرستی بشناسند و پیش از آنکه دیر شود به سوی حکمرانی خوب حرکت کنند» و ادامه داد: می‌بینید که به مسئولان توصیه می‌کند حضور آشوبگران را قدر بدانند! و با آن‌ها همراهی کنند! اغتشاشگران غیر از بریدن گلوی مامور نیروی انتظامی، آتش زدن آمبولانس‌های حامل بیمار، حمله مسلحانه به مردم کوچه و بازار، شکنجه و به شهادت رساندن بسیجیان، ترورهای خیابانی، سوزاندن قرآن، حمله به مساجد و انواع جنایات دیگر چه ویژگی‌ای داشته‌اند که آقای خاتمی اصرار دارد مسئولان با آن‌ها همراهی کنند؟! آیا این مواضع خاتمی دقیقاً با مواضع آمریکا و انگلیس و اسرائیل درباره آشوب و آشوبگران کم‌ترین تفاوتی دارد؟!

 

شریعتمداری افزود: حالا قابل درک است که چرا نتانیاهو، آقای خاتمی و حزب او را بزرگ‌ترین سرمایه اسرائیل در ایران می‌داند و ایشان جرات تکذیب هم ندارد؟! و یا این که چرا خاتمی قبل از فتنه آمریکائی اسرائیلی ۸۸ با جرج سوروس، سرمایه‌دار صهیونیست آمریکائی و یکی از تامین‌کنندگان بودجه کودتاهای رنگی ملاقات می‌کند و از افشای آن وحشت دارد؟! و یا این که چرا به طور خصوصی اعتراف می‌کند تقلبی در انتخابات صورت نگرفته ولی فتنه ۸۸ را با همین بهانه کلید می‌زند و دنبال می‌کند.

 

شریعتمداری در پایان گفت: اگر دقت کنید به وضوح می‌بینید که تقریباً همیشه صدور اینگونه بیانیه‌ها با شکست توطئه‌های دشمن همزمان بوده و با کاربرد لاپوشانی این شکست‌ها صادر شده است.

 

مدیر مسئول کیهان درباره مواضع و عملکرد خاتمی و برخی دیگر از مدعیان اصلاحات گفت: در جریان جنگ صفین، جناب مالک اشتر به خیمه معاویه رسیده بود که تعدادی از خوارج، حضرت امیر علیه‌السلام را مجبور کردند مالک را برگرداند! خاتمی و دوستان داخلی و خارجی او بعد از ۴۳ سال هنوز درک نکرده‌اند که در انقلاب اسلامی، مالک هرگز خیمه معاویه زمان را رها نکرده و از میدان باز نمی‌گردد./ فارس

ارسال نظر