کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور/ تعداد جان‌باختگان به 4 نفر رسید

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور را تشریح کرد‌.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۱۹۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۵۷۹ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۸۷ هزار و ۹۰۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۶۷۳ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۶۹۴ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۴۰ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۰ هزار و ۱۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۱۳۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۹۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار