بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

حمله موشکی اوکراینی‌ها به پل خرسون

مقام منصوب روسیه در منطقه خرسون اعلام کرد حمله موشکی اوکراینی ها به پل رود دنیپر دستکم چهار کشته و سیزده مجروح شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های منصوب روسیه در منطقه خرسون روز جمعه اعلام کردند حمله موشکی به پل خرسون دستکم چهار کشته برجای گذاشته است.

به نوشته روزنامه «مسکو تایمز»، «کریل استرموسوف» مقام منصوب روسیه در منطقه خرسون در حمله موشکی نیروهای اوکراینی به این پل که روی رودخانه دنیپر واقع شده، چهار غیرنظامی از جمله یک زن و سه مرد جان خود را از دست داده‌اند.

در این حمله موشکی دستکم سیزده نفر از جمله کودکان و خبرنگاران نیز زخمی شده‌اند. به گفته رسانه‌های نزدیک به روسیه، این پل با ۱۲ موشک هیمارس تأمین شده توسط آمریکا مورد حمله قرار گرفته است.

روز چهارشنبه همزمان با پیشروی نیروهای اوکراینی در خرسون که به‌تازگی از طریق همه‌پرسی به روسیه الحاق شده است، مقامات محلی از شهروندان خواسته‌اند «هرچه سریع‌تر» این منطقه را ترک کنند.

«ولادیمیر سالدو» فرماندار منصوب روسیه در خرسون امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که مقامات در حال انتقال غیرنظامیان به کرانه غربی رود دنیپرو هستند تا امنیت آن‌ها حفظ شده و ارتش بتواند به شکل قاطع عمل کند.

معاون سالدو نیز در بیانیه‌ای با اعلام لزوم خارج شدن هرچه سریع‌تر غیرنظامیان از این منطقه گفت: «در آینده بسیار نزدیک، جنگ خرسون آغاز خواهد شد».

پیش‌تر فرمانده نیروهای روس در اوکراین اعلام کرده بود وضعیت در مناطق الحاق شده «متشنج» است و دشمن عامدانه به اهداف غیرنظامی شلیک می‌کند.

از سوی دیگر، نیروهای روس از هفته گذشته حملات هوایی علیه مواضع اوکراین را پس از انفجار پل کریمه تشدید کرده‌اند. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه تأیید کرد که او فرمان این حملات موشکی را به تلافی تخریب پل کرچ صادر کرده است. او هشدار داد هر گونه حمله برای تهدید روسیه با «پاسخ سخت» مواجه خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار