نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

حمله موشکی اوکراینی‌ها به پل خرسون

مقام منصوب روسیه در منطقه خرسون اعلام کرد حمله موشکی اوکراینی ها به پل رود دنیپر دستکم چهار کشته و سیزده مجروح شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های منصوب روسیه در منطقه خرسون روز جمعه اعلام کردند حمله موشکی به پل خرسون دستکم چهار کشته برجای گذاشته است.

به نوشته روزنامه «مسکو تایمز»، «کریل استرموسوف» مقام منصوب روسیه در منطقه خرسون در حمله موشکی نیروهای اوکراینی به این پل که روی رودخانه دنیپر واقع شده، چهار غیرنظامی از جمله یک زن و سه مرد جان خود را از دست داده‌اند.

در این حمله موشکی دستکم سیزده نفر از جمله کودکان و خبرنگاران نیز زخمی شده‌اند. به گفته رسانه‌های نزدیک به روسیه، این پل با ۱۲ موشک هیمارس تأمین شده توسط آمریکا مورد حمله قرار گرفته است.

روز چهارشنبه همزمان با پیشروی نیروهای اوکراینی در خرسون که به‌تازگی از طریق همه‌پرسی به روسیه الحاق شده است، مقامات محلی از شهروندان خواسته‌اند «هرچه سریع‌تر» این منطقه را ترک کنند.

«ولادیمیر سالدو» فرماندار منصوب روسیه در خرسون امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که مقامات در حال انتقال غیرنظامیان به کرانه غربی رود دنیپرو هستند تا امنیت آن‌ها حفظ شده و ارتش بتواند به شکل قاطع عمل کند.

معاون سالدو نیز در بیانیه‌ای با اعلام لزوم خارج شدن هرچه سریع‌تر غیرنظامیان از این منطقه گفت: «در آینده بسیار نزدیک، جنگ خرسون آغاز خواهد شد».

پیش‌تر فرمانده نیروهای روس در اوکراین اعلام کرده بود وضعیت در مناطق الحاق شده «متشنج» است و دشمن عامدانه به اهداف غیرنظامی شلیک می‌کند.

از سوی دیگر، نیروهای روس از هفته گذشته حملات هوایی علیه مواضع اوکراین را پس از انفجار پل کریمه تشدید کرده‌اند. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه تأیید کرد که او فرمان این حملات موشکی را به تلافی تخریب پل کرچ صادر کرده است. او هشدار داد هر گونه حمله برای تهدید روسیه با «پاسخ سخت» مواجه خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار