احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

مخالفت چین با «تحریم‌های غیرقانونی» اتحادیه اروپا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران تاکید کرد پکن با تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه که بدون دستور شورای امنیت سازمان ملل و داشتن مبنایی در قوانین بین‌المللی اعمال شد، مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران به بهانه ادعایی تامین پهپاد برای روسیه، تاکید کرد پکن با تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه که بدون دستور شورای امنیت سازمان ملل و داشتن مبنایی در قوانین بین‌المللی اعمال شد، مخالف است.

وی در نشست خبری (۲۱ اکتبر) بر موضع چین در قبال بحران اوکراین تاکید کرد و گفت: تحت شرایط فعلی، همه طرف‌های ذینفع را به آرامش و خویشتنداری دعوت می‌کنیم. همه تلاش‌های دیپلماتیک که به حل و فصل صلح‌آمیز بحران اوکراین منتهی می‌شود و تلاش‌ها برای همکاری با یکدیگر در جهت کاهش تنش را تشویق و از آن حمایت می‌کنیم.

مقامات اوکراینی، اروپایی و آمریکایی در روزهای اخیر سر و صدای زیادی را در خصوص آنچه ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه می‌خوانند، به پا کرده‌اند؛ ادعایی که تهران و مسکو قویاً رد کرده‌اند.

امیرعبداللهیان در خصوص ادعاهای استفاده از پهپاد ایرانی در جنگ اوکراین به جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: ما با روسیه همکاری دفاعی داریم، اما سیاست ما در قبال جنگ اوکراین، احترام به تمامیت ارضی این کشور، عدم ارسال سلاح به طرفین درگیر، توقف جنگ و پایان دادن به آوارگی مردم است.

رئیس دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در تلاش برای توقف درگیری‌ها در اوکراین از طریق دیپلماسی است و توصیه می‌کنیم اروپایی‌ها با رویکردی واقع بینانه به این موضوع بنگرند.

«دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل هم در واکنش به ادعاها درباره استفاده مسکو از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، به خبرنگاران تاکید کرد که پهپادهایی که نیروهای نظامی روسیه در اوکراین استفاده می‌کنند، تماماً در روسیه تولید شده است.

اتحادیه اروپا در جدیدترین اقدام ضد ایرانی خود سه مقام ارشد نظامی و یک نهاد ایرانی را در ارتباط با همین اتهامات تحریم کرد. اتحادیه اروپا در حالی دست به این اقدام زده که برخی کشورهای عضو آن، آشکارا در تجهیز رژیم صدام حسین به سلاح‌های شیمیایی نقش داشتند. این تسلیحات در جنگ تحمیلی علیه شهروندان ایرانی به کار گرفته شد.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که تحریم‌های جدید اعمالی علیه ایران در عمل فاقد هرگونه ارزش است و با توجه به در حال اجرا بودن تحریم‌های ضدایرانی آمریکا، تاثیری بر اقتصاد ایران نخواهد داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر