شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

ترفند ضدانقلاب در پروژه کشته‌سازی/ این بار با سوژه آرنیکا قائم‌مقامی

ترفند ضدانقلاب در پروژه کشته‌سازی/ این بار با سوژه آرنیکا قائم‌مقامی ضدانقلاب و شبکه‌های تلویزیونی وابسته به آن‌ها در راستای تکمیل پروژه کشته‌سازی تلاش دارند با به دست آوردن اطلاعات و آمار فوتی‌ها در مدت اخیر، فوت آن‌ها را به پلیس و نیرو‌های امنیتی منتسب کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۶۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، پس از شروع اغتشاشات اخیر با تحریک گروهک‌های ضدانقلاب و همچنین برخی شبکه‌های تلویزیونی وابسته به آن‌ها و شکست این تحرکات، ضد انقلاب به روش جدیدی روی آورده است.

بر همین اساس ضدانقلاب با به دست آوردن اطلاعات و آمار فوتی‌ها در مدت اخیر سعی دارد فوت آن‌ها را با تکنیک کشته‌سازی به پلیس و نیروهای امنیتی منتسب کند. 

پیش از این ضدانقلاب و شبکه‌های تلویزیونی وابسته به آن‌ها تلاش کردند فوت نیکا شاکرمی و حدیث نجفی را به موضوع اغتشاشات منتسب کنند که در نهایت با انتشار اسناد مربوط به این موضوع حقیقت ماجرا مشخص شد و در آخرین مورد هم ضدانقلاب تلاش دارد فوت «آرنیکا قائم‌مقامی» را دستاویزی برای رسیدن به اهداف خود قرار دهد.

بر همین اساس یکشنبه اول آبان امسال مرگ دختر جوانی روی تخت بیمارستان گلستان، توسط پدرش به کلانتری 102 پاسداران گزارش داده شد که با اعلام این خبر، تیمی از ماموران کلانتری 102 پاسداران با دستور میثم حسین‌پور، بازپرس ویژه قتل شعبه چهارم دادسرای امور جنایی راهی بیمارستان شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد، دختر جوان 10 روز قبل از پنجره اتاق‌ خواب خود به پایین پرتاب و به بیمارستان گلستان منتقل شده که پس از 10 روز اقدامات درمانی، روی تخت این بیمارستان فوت کرده است.

روز گذشته پدر مرحومه نیز هنگام  مراجعه به کلانتری 102 پاسداران اعلام کرده از هیچ فردی در رابطه با فوت دخترش شکایتی ندارد و دخترش از پنجره اتاق‌ خواب خود سقوط کرده است.

تحقیقات تکمیلی بازپرس پرونده نیز صحت گفته‌های پدر آرنیکا را تایید کرد مبنی بر اینکه وی در جریان اغتششات اخیر تهران، حضور نداشته و بنابر گفته‌های پدر متوفی، هنگامی که این دختر جوان از پنجره اتاق خود به پائین سقوط کرده با توجه به جراحتی که  داشته با  پدرش حرف می‌زده است همچنین وی هیچ‌گونه مصرف قرص یا دارویی نداشته است.

روز گذشته پدر مرحومه در شعبه چهارم دادسرای ناحیه 27 (امور جرائم جنایی) برای سیر مراحل قانونی مراجعه کرده است؛ پدر مرحومه روز گذشته به بازپرس پرونده گفته است که در رابطه با مرگ دخترش شکایتی ندارد و دخترش هدف هیچ ضرب و جرحی در جریان اغتشاشات  قرار نگرفته و بر اثر سقوط فوت کرده است.

همچنین وی در رابطه فوت فرزندش گفته هنگامی که وارد اتاق  آرنیکا شده، پی‌برده دخترش به پایین پرتاب شده و پس از حضور ماموران اورژانس در محل حادثه، آرنیکا به نزدیک‌ترین بیمارستان منتقل شده است.

در این راستا، میثم حسین‌پور، بازپرس ویژه قتل شعبه چهارم دادسرای امور جرائم جنایی تهران با تایید این جزئیات گفت: خبر منتشر شده در فضای‌مجازی مبنی بر ضرب و جرح مرحومه «آرنیکا قائم‌مقامی» در جریان اغتشاشات توسط ماموران پلیس کذب محض است و مرحومه براثر سقوط از پنجره خانه خود فوت کرده است همچنین تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار