جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

اپوزیسیونی که «هیچ نقشی» برای خود در آینده سیاسی کشور نمی‌بیند

رضا پهلوی، فرزند شاه معدوم ایران در آخرین اظهار نظرش گفته است که در نظام سیاسی آینده، «هیچ نقشی» برای خود نمی‌بیند و به دنبال رسیدن به پست خاصی نیست. حتما او فهمیده که بازنده‌ترین اپوزیسیون ایران در اغتشاشات اخیر است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، رضا پهلوی، فرزند شاه معدوم و مخلوع ایران در آخرین اظهار نظرش طی روز گذشته گفته است: در نظام سیاسی آینده، «هیچ نقشی» برای خود نمی‌بیند و به دنبال رسیدن به پست خاصی نیست. طبق آن‌چه رسانه سلطنتی انگلیس (بی‌بی‌سی) منتشر کرده، او گفت که در میان نظام‌های سیاسی، «هیچ کدام» برایش بر دیگری اولویت ندارد و تنها مساله مهم برای او این است که نظام سیاسی بعدی دموکراتیک باشد.

حتما او فهمیده که بازنده‌ترین اپوزیسیون ایران در اغتشاشات اخیر است؛ چرا که حتی آشوبگران کف خیابان هم شعاری برای شادی روح پدربزرگ او سر نمی‌دهند و از سلطنت‌طلب‌هایی که تا پیش از این آمادگی خود را برای بازگشت به کشور و ازسرگیری نظام شاهنشاهی اعلام می‌کردند، حمایت نمی‌کنند.

این صحبت‌های رضا پهلوی را بگذارید کنار سخنان او در گفت‌وگوی ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ با رادیو فردا که شاهزاده در پاسخ به سئوال خبرنگار این رسانه که می‌پرسد: «خود شما دستی برای همکاری [با گروه‌های اپوزیسیون]دراز کرده‌اید؟ می‌گوید: معلوم است. سال‌هاست این کار را می‌کنم. اما تا حالا کجا بود گوش شنوا؟ من با تمام جریاناتی که فکر بکنید، به غیر از مجاهدین خلق، و نمایندگان نظام که تکلیفمان با آنها روشن است، با تمام خانواده‌های سیاسی ایران، از چپ مارکسیست بگیرید تا سوسیالیست‌ها تا ملّیون و گروه‌های اقوام مختلف و ... تمام این جریانات چه در راست و چه چپ، و چه جمهوری‌خواه و چه مشروطه‌طلب، سال‌هاست تماس دارم، دیالوگ داریم و با نمایندگانشان صحبت می‌کنم و همیشه حرف من یکی بوده. حرف من این بوده که شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید که منافع خاص حزبی و ساخته ایدئولوژیک خودتان را در محیطی که نمی‌شود رأی‌گیری کرد و انتخاب جامعه را با میزانی سنجید، [تأمین شود.] دموکراسی یعنی چه؟ دموکراسی مگر رأی اکثریت نیست در انتخاب یک حکومت یا دولت؟ مگر رقابت‌های حزبی نیست؟

او نظام جمهوری اسلامی را «ته خط» می‌بیند و در ادامه همین گفت‌وگو می‌گوید: امروز شرایط خیلی فرق کرده و امروز خیلی‌ها خط آخر نظام را می‌بینند. موضوع تداوم نظام نیست. موضوع این است که نظام به زودی از بین خواهد رفت ولی به جای آن، چه می‌خواهد بیاید.

نکته جالب آن مصاحبه، تیتری بود که رسانه فارسی‌زبان آمریکایی برای گفت‌ و شنود با رضا پهلوی انتخاب کرده بود: «شرایط امروز را شبیه آخرین ماه‌های قبل از خروج پدرم می‌بینم»!

گونه‌های مختلف اپوزیسیون در سال‌های اخیر با جملاتی مانند «جمهوری اسلامی ۴۰ سالگی‌اش را نمی‌بیند» همواره به پیروان خود دلداری داده و آن‌ها را برای اغتشاش و آشوب، دلگرم کرده است.

ظاهرا رضا پهلوی اندکی از مادر ۸۴ ساله‌اش ـ فرح دیبا ـ درک بهتری از اوضاع دارد. چرا که ملکه در اواخر مردادماه امسال اعلام کرده بود که آماده بازگشت به ایران است و مردم، خواستار بازگشت پادشاهی هستند!/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار