جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

رای پارلمان به کابینه جدید عراق؛ فردا

رای پارلمان به کابینه جدید عراق؛ فردا نخست‌وزیر مأمور تشکیل کابینه جدید عراق رسماً از پارلمان خواست، روز پنجشنبه کابینه خود را برای أخذ رأی اعتماد معرفی کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی امروز چهارشنبه گزارش کردند که «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت جدید عراق، روز گذشته در نامه‌ای به پارلمان، خواستار تعیین وقت برای معرفه کابینه به پارلمان شده است.

به گزارش وبگاه خبری شفق‌نیوز و طبق پیش‌بینی‌های رسانه‌ای در روزهای گذشته، السودانی فردا فرصت روز پنجشنبه (فردا) را از پارلمان درخواست کرده و قرار است جلسه فردای پارلمان به معرفی کابینه اختصاص یابد.

طبق آخرین خبرهای مطبوعاتی از تشکیل کابینه، گفته می‌شود السودانی ۱۶ وزیر از ۲۲ وزیر را تعیین کرده و رایزنی در خصوص شش وزیر دیگر که بستگی به احزاب اهل سنت و کُرد داردف در جریان است.

یک سیاستمدار عراقی نیز به شفق نیوز گفت، جلسه‌ای با حضور اعضا و سران ائتلاف «الاطار التنسیقی» (چارچوب هماهنگی احزاب شیعه) برگزار و در پایان توافق شد که کابینه جدید روز پنجشنبه به پارلمان معرفی شود. این جلسه در منزل حیدر العبادی رئیس ائتلاف النصر و نخست وزیر پیشین عراق برگزار شد.

به گفته این منبع که خواسته نامش فاش نشود، اصرار نخست وزیر مکلف بر این است که حتی الامکان از نمایندگان فعلی پارلمان برای وزارتخانه‌ها استفاده نشود.

پیشتر السودانی تأکید کرده بود اسم‌هایی که در رسانه‌ها برای برخی وزارتخانه ها منتشر شده، شایعه است و صحت ندارد. به گفته او، اسامی پیشنهادی برای وزارتخانه‌ها را صرفاً سران احزاب سیاسی اطلاع دارند.

محمد شیاع السودانی هفته گذشته پس از آنکه رئیس جمهور عراق پس از ماه‌ها تأخیر انتخاب شد، مأمور به تشکیل کابینه جدید عراق شد. انتخابات عراق سال گذشته (۲۰۲۱) برگزار شد و هفته گذشته احزاب عراقی به دلیل عدم توافق و اختلافات سیاسی، موفق به انتخاب رئیس جمهور نشده بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار