ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

لهستان روادید مهاجران اوکراینی را رد می‌کند

لهستان روادید مهاجران اوکراینی را رد می‌کند بعد از تظاهرات در اتریش علیه جمعیت روزافزون آوارگان اوکراینی و برپایی چادرهای آنها در اماکن عمومی، از دیگر متحد کی‌یف هم اخبار مشابهی علیه این مهاجران می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 27
کد خبر: ۱۵۶۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه لهستانی «ویبورتشا» شامگاه چهارشنبه گزارش داد که دولت ورشو شروع به لغو روادید و اسناد تضمین‌کننده مزایای اجتماعی برای پناهندگان اوکراینی کرده است.

در این مقاله آمده است: «طبق قانون، اوکراینی‌هایی که از جنگ [با روسیه] فرار کرده‌اند، می‌توانند در یک دوره یک ماهه در لهستان مانده و قبل از اتمام یک ماه، این کشور را ترک کنند. اما برخی از مهاجران فقط پس از چند روز حضور در لهستان، شماره شخصی شناسایی خود را از دست داده‌اند».

به نوشته وبگاه «ریانووستی» به نقل از این گزارش، ورشو به‌طور رسمی به اوکراینی‌هایی که به لهستان آمده‌اند، اجازه می‌دهد بدون اینکه وضعیت پناهندگی و مزایای مربوط به آن را از دست بدهند، در دوره‌ای یک ماهه از این کشور خارج شوند.

با این حال، این روزنامه می‌گوید موارد زیادی وجود داشته که مهاجران اوکراینی که فقط چند روز کشورشان را ترک کرده بود، به اوکراین بازگشت داده شدند.

طبق این گزارش، در ماه جولای نیز مشخص شد که دولت لهستان شروع به کاهش تدریجی برنامه‌های کمک به پناهندگان اوکراینی کرد. از جمله، مقامات محلی با کاهش مزایای مهاجران اوکراینی، به دنبال وادار کردن آنها به جستجوی کار و تلاش برای خود بودند.

پیش از این نیز تعداد زیادی از مردم اتریش در اعتراض به اقدام مهاجران و آوارگان اوکراینی در برپایی چادرهای عدیده در فضاهای باز، دست به تظاهرات و اعتراض زدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار