تقلای منافقین و اسرائیل برای تنفس مصنوعی به اغتشاشگران-راهبرد معاصر

تقلای منافقین و اسرائیل برای تنفس مصنوعی به اغتشاشگران

 پارلمان انگلیس روز سه‌شنبه جلسه‌ای را به پیشنهاد گروهی از نمایندگان طرفدار رژیم صهیونیستی و گروهک تروریستی منافقین درباره حوادث اخیر ایران تشکیل داد تا در ادامه جوسازی‌ها علیه ایران درباره افزایش فشارها به بهانه مسائل حقوق بشری و ادعای مشارکت ایران در جنگ اوکراین بحث شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر در این نشست از مجموع ۶۵۰ نماینده مجلس کمتر از ۵۰ نفر حاضر بودند و هنگام شروع بحث چند تن از نمایندگان جلسه را ترک کردند. در ابتدای نشست باب بلکمن نماینده حوزه انتخابیه «هرو ایست» که اخیرا در فهرست تحریم‌های ایران قرار گرفته است، طی اظهاراتی مداخله جویانه درباره امور داخلی ایران، درخواست افزایش تحریم‌ها و تعطیل شدن سفارت‌خانه‌های دو کشور را تکرار کرد. او که کرسی ریاست گروه دوستی پارلمانی انگلیس و اسرائیل را برعهده دارد و خود را از طرفداران قوی گروهک منافقین می‌داند همچنین خواستار قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریستی شد.

«گیلیان کیگان» معاون وزیر امور خارجه انگلیس در پاسخ، به تحریم‌های اخیر لندن علیه ایران اشاره و ادعا کرد که این کشور به کار با سایر شرکای بین‌المللی برای آنچه او بررسی تمام گزینه‌ها در راستای پاسخگویی مقامات ایران نامید ادامه می‌دهد.

اما بلکمن که با دستورکار مشخص افزایش فشارها علیه ایران سخنران می‌راند، پاسخ ارائه شده را کافی ندانست و تلاش کرد تا با تکرار آمارهای ساختگی، به جوسازی‌ها علیه ایران دامن بزند. او آشکارا ادعا کرد مطابق با آماری که گروهک منافقین در اختیارش قرار داده است بالغ بر ۲۰ هزار معترض در عرض ۳۹ روز گذشته بازداشت شده و ۴۰۰ نفر که عموم آن‌ها زن بوده‌ به قتل رسیده‌اند.
این قانون‌گذار تحریم شده با ارائه این اطلاعات ساختگی پرسید: آیا لازم نمی‌دانید که در این شرایط سفیرمان را از تهران فرابخوانیم و بستن سفارتمان را مد نظر قرار دهیم تا به ایران نشان دهیم که این رفتارها قابل پذیرش نیست. وی همچنین خواستار توقف کامل مذاکرات برجام و صرف نظر لندن از احیای این توافق شد.

معاون وزیر امور خارجه انگلیس در پاسخ، موضع لندن درباره بررسی تمام گزینه‌ها در راستای پاسخگویی مقامات ایران را تکرار کرد اما افزود که حاضر نیست در این مقطع درباره اقدامات احتمالی گمانه‌زنی کند.

در ادامه جلسه سایر نمایندگان حاضر درباره چگونگی رفتار دولت به حوادث اخیر و همچنین ادعای مشارکت ایران در جنگ اوکراین پرسش‌هایی را مطرح ‌کردند و این دیپلمات انگلیسی تکرار کرد که تدابیر بعدی در هماهنگی با سایر شرکای بین‌المللی صورت خواهد گرفت و به این ترتیب از گمانه‌زنی‌های بیشتر پرهیز کرد.

این درحالیست که انگلیس در طول یک ماه گذشته تحریم‌هایی را به بهانه مسائل حقوق بشری و ادعای ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه در جنگ اوکراین وضع کرده است. ایران نیز متقابلا تحریم‌هایی را علیه شخصیت‌ها و نهادهای انگلیسی به دلیل اقدامات عامدانه آنان در حمایت از تروریسم و گروه‌های تروریستی، ترویج و تحریک به تروریسم، خشونت و نفرت پراکنی و نقض حقوق بشر وضع کرده است.
جمهوری اسلامی ایران با یادآوری تعهدات بین المللی انگلیس در زمینه مبارزه با تروریسم و نفرت پراکنی و رعایت حقوق بشر، اعلام کرده است که خودداری لندن از مقابله با اقدامات اشخاص مذکور و حمایت و تسهیل اقدامات آنان، نقض فاحش تعهدات بین المللی این کشور است.
ایران همچنین دولت انگلیس را در قبال حمایت از تروریست‌ها و ناقضان حقوق بشر که از خاک این کشور به سازماندهی و تحریک اغتشاشات و اقدامات تروریستی در ایران مبادرت می‌ورزند، مسئول و پاسخگو می‌داند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده