دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اینترپل: متاورس، دنیایی جدید برای جرایم سایبری

اینترپل اعلام کرد که در پی نگرانی‌های به وجود آمده درباره ایجاد جرایم سایبری در متاورس، در حال آماده شدن برای مقابله با آنها است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ پلیس اینترپل اعلام کرد که در حال آماده شدن برای خطرات متاورس است. زیرا این محیط ممکن است باعث به وجود آمدن نوع جدیدی از جرایم سایبری شود و جرم های فعلی را نیز گسترش دهد.

مادان ابرویی مدیر ارشد اجرایی فناوری و نوآوری در اینترپل گفت: کشورهای عضو اینترپل در مورد چگونگی آماده شدن برای جنایات احتمالی متاورس نگرانی هایی را مطرح کرده اند. ممکن است برخی از جرایم در این محیط جدید باشد و برخی از جرایم موجود در این پلتفرم ادامه پیدا کنند و به سطح جدیدی منتقل شوند.

ابرویی گفت: فیشینگ و کلاهبرداری ممکن است در صورت درگیر شدن با واقعیت افزوده و واقعیت مجازی متفاوت شوند. او گفت که مسائل ایمنی کودکان نیز یکی از نگرانی‌های این پلتفرم است. واقعیت مجازی همچنین می تواند جرم و جنایت را در دنیای فیزیکی تسهیل کند.

وی گفت: اگر گروه تروریستی بخواهد به یک فضای فیزیکی حمله کند ممکن است از این فضا برای برنامه ریزی و شبیه سازی و راه اندازی تمرینات خود قبل از حمله استفاده کند.

در اوایل ماه جاری، یوروپل (شاخه مجری قانون اتحادیه اروپا) در گزارشی اعلام کرد که گروه های تروریستی ممکن است در آینده از دنیای مجازی برای تبلیغات، استخدام و آموزش استفاده کنند. در این گزارش آمده که کاربران همچنین ممکن است جهان های مجازی با قوانین افراطی ایجاد کنند.

یوروپل گفت: اگر محیط‌های متاورس واکنش های کاربران را در بلاک چین ثبت کنند، ممکن است کاری که هر فرد انجام می دهد، دنبال و اطلاعات بسیاری را برای اخاذان و مجرمان فراهم شود./ فارس

ارسال نظر