پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اینترپل: متاورس، دنیایی جدید برای جرایم سایبری

اینترپل: متاورس، دنیایی جدید برای جرایم سایبری اینترپل اعلام کرد که در پی نگرانی‌های به وجود آمده درباره ایجاد جرایم سایبری در متاورس، در حال آماده شدن برای مقابله با آنها است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ پلیس اینترپل اعلام کرد که در حال آماده شدن برای خطرات متاورس است. زیرا این محیط ممکن است باعث به وجود آمدن نوع جدیدی از جرایم سایبری شود و جرم های فعلی را نیز گسترش دهد.

مادان ابرویی مدیر ارشد اجرایی فناوری و نوآوری در اینترپل گفت: کشورهای عضو اینترپل در مورد چگونگی آماده شدن برای جنایات احتمالی متاورس نگرانی هایی را مطرح کرده اند. ممکن است برخی از جرایم در این محیط جدید باشد و برخی از جرایم موجود در این پلتفرم ادامه پیدا کنند و به سطح جدیدی منتقل شوند.

ابرویی گفت: فیشینگ و کلاهبرداری ممکن است در صورت درگیر شدن با واقعیت افزوده و واقعیت مجازی متفاوت شوند. او گفت که مسائل ایمنی کودکان نیز یکی از نگرانی‌های این پلتفرم است. واقعیت مجازی همچنین می تواند جرم و جنایت را در دنیای فیزیکی تسهیل کند.

وی گفت: اگر گروه تروریستی بخواهد به یک فضای فیزیکی حمله کند ممکن است از این فضا برای برنامه ریزی و شبیه سازی و راه اندازی تمرینات خود قبل از حمله استفاده کند.

در اوایل ماه جاری، یوروپل (شاخه مجری قانون اتحادیه اروپا) در گزارشی اعلام کرد که گروه های تروریستی ممکن است در آینده از دنیای مجازی برای تبلیغات، استخدام و آموزش استفاده کنند. در این گزارش آمده که کاربران همچنین ممکن است جهان های مجازی با قوانین افراطی ایجاد کنند.

یوروپل گفت: اگر محیط‌های متاورس واکنش های کاربران را در بلاک چین ثبت کنند، ممکن است کاری که هر فرد انجام می دهد، دنبال و اطلاعات بسیاری را برای اخاذان و مجرمان فراهم شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار