تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است

میادین میوه‌وتره‌بار تهران افزایش می‌یابد

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران از احداث 6 میدان میوه و تره بار با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی شریفیان در دیدار با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: یکی از موضوعاتی که همواره برای سرمایه گذاران بخش خصوصی جذابیت داشته و علاقمندی آن ها را برای مشارکت در پروژه های شهرداری تهران سوق داده است، سرمایه گذاری در بخش های خدماتی به ویژه احداث و راه اندازی میادین میوه و تره بار است.

وی افزود: بنا به پیشنهاد سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، هم اکنون6 نقطه پایتخت برای طراحی، احداث، تجهیز و راه اندازی میادین میوه و تره بار شناسایی شده است و به زودی فراخوان انجام امور مربوط به جذب سرمایه گذار آغاز می شود.

شریفیان افزود: در مرحله نخست و با مشارکت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، عملیات احداث این 6 میدان میوه و تره بار در 6 نقطه پایتخت پس از اعلام فراخوان عمومی و با استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در دستور کار قرار می گیرد.

وی با اشاره به برگزاری همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در تیرماه امسال خاطر نشان کرد: با برگزاری این همایش بین المللی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری پایتخت، اقدامات خوبی در این مدت کوتاه در جذب و عقد تفاهم نامه با سرمایه گذاران بخش خصوصی صورت گرفته و همچنان ادامه دارد.

در ادامه این نشست؛ ایوف فصاحت مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به ظرفیت های پایتخت برای توسعه میادین میوه و تره بار افزود: با توجه به بررسی های صورت گرفته، حدود 100 نقطه شهر تهران برای احداث و راه اندازی میادن میوه و تره بار شناسایی شده است.

وی افزود: در مرحله نخست6 نقطه در مناطق 4، 20 و 22 جهت احداث میادین میوه و تره بار در دستور کار این سازمان قرار گرفته و تعداد قابل توجهی از سرمایه گذاران برای ساخت آن ها اعلام آمادگی کرده اند.

فصاحت خاطر نشان کرد: ما به دنبال تقویت سرمایه گذاری و زیرساخت های سازمان میادین میوه و تره بار با مشارکت سرمایه گذاران هستیم و معتقدیم سازمان سرمایه گذاری می تواند در معرفی جذابیت های این سازمان نقش کلیدی داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار