سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

سه‌شنبه‌ها بدون خودرو باشید

معاون توسعه حمل و نقل پاک و آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک از برگزاری پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» در بلوار کشاورز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» برای نخستین بار در شهرستان اراک آغاز شد؛ پس از مدتی این پویش بازتاب چشمگیری در سطح کشور یافت. در بهمن ۱۳۹۴، تشکیل ستاد اجرایی این پویش به همراه تدوین آئین‌نامه، دستورالعمل‌های اجرایی و تفاهم‌نامه‌های مربوط در دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت ورزش و جوانان، با همکاری کمیته دوچرخه‌سواری همگانی کشور و دفتر مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور پیگیری شد. پس از بررسی‌های لازم، این پویش از فروردین ۱۳۹۵ فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

در همین رابطه؛ یعقوب آزاده دل ضمن تأکید بر مردمی بودن پویش «سه شنبه‌های بدون خودرو» عنوان کرد: این کمپین از سال‌ها قبل شروع شده و در هر دوره‌ای از مدیریت شهری ادامه داشته است. همچنان پویش «سه شنبه‌های بدون خودرو» در روزهای سه شنبه هر هفته توسط مردم انجام می‌شود.

معاون توسعه حمل و نقل پاک و آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک در ادامه سخنان خود اضافه کرد که این پویش ویژه دوچرخه سواری نیست بلکه شهروندان در روزهای سه شنبه بدون خودرو و با استفاده از مترو، اتوبوس، پیاده روی و دوچرخه در سطح شهر تردد می‌کنند.

آزاده دل با بیان اینکه کمپین «سه شنبه‌های بدون خودرو» امروز سه شنبه ۸ صبح در بلوار کشاورز همراه با دوچرخه سواری مردم آغاز شد، افزود: طبق برنامه ریزی مدیریت شهری، قرار است که هر هفته در روزهای سه شنبه یک هنرمند یا گروهی متشکل از هنرمندان و سلبریتی‌ها در این پویش مردمی همراه شود.

به گفته وی؛ امروز «عموهای فیتیله‌ای» در بلوار کشاورز همراه مردم و گروه دوچرخه سواری سفیران ترافیک، رکاب خواهند زد./ فارس

ارسال نظر