پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

وعده شهردار تهران به بانوان مدال آور

رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: شهردار تهران به بانوان مدال‌آور قول داده تا در بخش مسکن امکاناتی برای این قهرمانان فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ حسین اوجاقی درباره دیدار بانوان مدال‌آور با شهردار تهران گفت: این جلسه به تاکید معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به منظور تجلیل از بانوان ورزشکاری که در عرصه های بین المللی با حفظ ارزش های دینی درخشیده اند، برگزار شد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در ادامه افزود: در این دیدار ورزشکاران موانع پیش روی خود را با شهردار تهران در میان گذاشتند و ایشان نیز قول داد تا بخش‌هایی از آن را که با امکانات شهرداری قابل انجام است، مرتفع کند تا بخشی از زحمات آنان جبران شود.

وی در تشریح قول‌های شهرداری تهران به بانوان مدال‌آور نیز گفت: شهردار تهران قول داد تا در بخش مسکن یا امکاناتی برای این قهرمانان فراهم شود و یا تسهیلاتی برای بانوان قهرمان قائل شوند.

رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران تصریح کرد: شهردار پایتخت همچنین قول پیگیری وام‌های مورد نیاز برای بانوان مدال آور را هم داد.

اوجاقی افزود: بخش دیگری از خواسته‌های این ورزشکاران مربوط به موضوع استخدام شان بود که شهردار عنوان کردند، این موضوع نیازمند قوانین و مصوبات مربوطه است که با همکاری سایر نهادها می توان با توجه به تحصیلات و تخصص این قهرمانان اقدام کرد.

وی با اشاره به تاکید زاکانی شهردار تهران بر استفاده رایگان از ظرفیت‌های ورزش شهرداری برای این ورزشکاران بیان کرد: شهردار تهران قول داد تا کارت های طلایی برای استفاده بانوان مدال آور از امکانات ورزشی شهرداری تهران در اختیارشان قرار بگیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده