سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها

وعده شهردار تهران به بانوان مدال آور

وعده شهردار تهران به بانوان مدال آور رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: شهردار تهران به بانوان مدال‌آور قول داده تا در بخش مسکن امکاناتی برای این قهرمانان فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ حسین اوجاقی درباره دیدار بانوان مدال‌آور با شهردار تهران گفت: این جلسه به تاکید معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به منظور تجلیل از بانوان ورزشکاری که در عرصه های بین المللی با حفظ ارزش های دینی درخشیده اند، برگزار شد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در ادامه افزود: در این دیدار ورزشکاران موانع پیش روی خود را با شهردار تهران در میان گذاشتند و ایشان نیز قول داد تا بخش‌هایی از آن را که با امکانات شهرداری قابل انجام است، مرتفع کند تا بخشی از زحمات آنان جبران شود.

وی در تشریح قول‌های شهرداری تهران به بانوان مدال‌آور نیز گفت: شهردار تهران قول داد تا در بخش مسکن یا امکاناتی برای این قهرمانان فراهم شود و یا تسهیلاتی برای بانوان قهرمان قائل شوند.

رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران تصریح کرد: شهردار پایتخت همچنین قول پیگیری وام‌های مورد نیاز برای بانوان مدال آور را هم داد.

اوجاقی افزود: بخش دیگری از خواسته‌های این ورزشکاران مربوط به موضوع استخدام شان بود که شهردار عنوان کردند، این موضوع نیازمند قوانین و مصوبات مربوطه است که با همکاری سایر نهادها می توان با توجه به تحصیلات و تخصص این قهرمانان اقدام کرد.

وی با اشاره به تاکید زاکانی شهردار تهران بر استفاده رایگان از ظرفیت‌های ورزش شهرداری برای این ورزشکاران بیان کرد: شهردار تهران قول داد تا کارت های طلایی برای استفاده بانوان مدال آور از امکانات ورزشی شهرداری تهران در اختیارشان قرار بگیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار