قطعنامه سازمان ملل علیه تسلیحات اتمی اسرائیل-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

قطعنامه سازمان ملل علیه تسلیحات اتمی اسرائیل

کمیته اول مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز یکشنبه قطعنامه‌ای علیه برنامه‌های اتمی رژیم صهیونیستی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، در این قطعنامه از صهیونیست‌ها خواسته شده، تعداد سلاح‌های اتمی خود را اعلام کرده، در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) عضو شده و تأسیسات اتمی خود را تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دهد.

۱۵۲ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران، به این قطعنامه رأی مثبت داده و ۵ عضو شامل آمریکا، کانادا، پالائو، میکرونزی و خود رژیم صهیونیستی به آن رأی منفی دادند.

تل‌آویو با وجود در اختیار داشتن سلاح اتمی، از پذیرش و اعلام تعداد آن طفره رفته است. در قطعنامه سازمان ملل آمده است، رژیم صهیونیستی تنها عضو این نهاد در غرب آسیا است که در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی عضویت ندارد.

در این قطعنامه بر «اهمیت عضویت اسرائیل در ان‌پی‌تی و قرار دادن تأسیسات اتمی خود تحت رژیم پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» تأکید شد.

این قطعنامه از رژیم صهیونیستی می‌خواهد «بی‌معطلی در این پیمان عضویت یابد و از توسعه، تولید یا آزمایش و به‌دست آوردن تسلیحات اتمی خودداری کرده، از مالکیت تسلیحات اتمی صرف نظر کرده و به‌عنوان اقدامی اعتمادساز در زمینه صلح و ثبات، تمام تأسیسات فاقد رژیم پادمانی خود را تحت نظارت همه‌جانبه آژانس قرار دهد».

این کمیته روز جمعه نیز با ۱۷۰ رأی مثبت، خواستار ایجاد منطقه عاری از سلاح اتمی در حوزه غرب آسیا شد که رژیم صهیونیستی تنها مخالف آن بود.

سازمان ملل تاکنون قطعنامه‌های متعددی علیه برنامه اتمی و تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی صادر کرده اما همه آن‌ها جنبه نمادین داشته‌اند./فارس

ارسال نظر