کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نگرانی تل‌آویو از انتقال حماس از راهبرد تونل‌ها به پهپادها و موشک‌ها

تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد حماس توسعه تونل‌ها در مرز غزه را کنار گذاشته و در حال حاضر بر روی ارتقای موشک‌ها و پهپادهای خود متمرکز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هفته جاری مدعی شد، یک تونل را در مرز نوار غزه کشف کرده است؛ تونل مذکور از اراضی اشغالی 1958 عبور کرده و به شورای منطقه‌ای-صهیونیستی «اشکلون» در مجاورت غزه رسیده بوده است.

کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین راستا اعلام کرد، تونلی که شب گذشته در مرزهای غزه کشف شده همان تونلی است که از آن برای اسارت گرفتن «گلعاد شالیت» استفاده شد.

 

در ادامه این گزارش آمده: به نظر می‌رسد حماس از توسعه پروژه تونل‌ها منصرف شده و دریافته این سلاح راهبردی‌اش، کاربرد کمتری دارد. حماس برای مرحله آینده آماده می‌شود مرحله‌ای که شامل ساخت موشک‌های پیشرفته و با دقت بالاست که به مناطق دوردست می‌رسد و سامانه گنبد آهنین را به چالش می‌کشد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: حماس همچنان برای ایجاد نوعی نیروی هوایی (پهپادها) تلاش می کند تا توانایی‌های اطلاعاتی و هجومی خود را تقویت کند. با این وجود اگر همچنان تونل‌ها وجود داشته باشند حماس در استفاده از آنها مردد نخواهد شد.

بر اساس گزارش کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی، تونلی که دیروز کشف شد هیجدهمین تونلی است که از سال 2014 در مرز نوار غزه با فلسطین اشغالی کشف شده است.

رژیم صهیونیستی هفته جاری از ساقط کردن پهپادی در یکی از شهرک‌های مجاور غزه نیز خبر داد

سال گذشته (1397) نیز ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که یک تونل متعلق به حماس را در مرز نوار غزه با فلسطین اشغالی کشف و تخریب کرده است.

پس از جنگ 2014 علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی ساخت دیوار در زیر زمین (در مرز غزه) را آغاز کرد تا مقاومت نتواند با حفر تونل به فلسطین اشغالی نفوذ کند.

منبع : فارس

ارسال نظر