محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

تزریق «واکسن آنفلوآنزا» برای همه دانش‌آموزان ضروری است؟

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ضمن ارائه توصیه‌هایی به دانش آموزان و مدارس به منظور پیشگیری از شیوع آنفلوآنزا، گفت: دانش‌آموزان پرخطر و دارای بیماری زمینه‌ای می‌توانند با رضایت والدین واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، اما نیازی به تزریق واکسن برای همه دانش‌آموزان نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۷۰۰۳

به گزاشر راهبرد معاصر اعظم گودرزی توصیه‌هایی به دانش آموزان مبتلا به آنفلوآنزا ارائه و اظهار کرد: دانش‌آموزی که دچار علائم آنفلوآنزا می‌شود به مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش وزارت بهداشت مراجعه کند.

وی افزود: در آنجا بررسی‌های لازم انجام و اگر دانش‌آموز نیاز به استراحت داشته باشد قطعا گواهی برای وی صادر شده و می‌تواند در منزل استراحت کند و بعد از مدت گفته شده، دو یا سه روز بعد با ماسک در مدرسه حضور یابد.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه والدین می‌توانند به فرزندان خود کمک کرده و آموزش‌های لازم را به آنها ارائه دهند گفت: لازم است دانش آموزان بطری آب به همراه داشته باشند و کنار شیرهای آبخوری مدرسه تجمع نکنند. همکاران نیز در و پنجره کلاس را باز بگذارند تا تهویه انجام شود.

گودرزی درباره ضرورت تزریق واکسن آنفلوآنزا نیز اظهار کرد: اگر شخصی بیماری زمینه‌ای داشته باشد می‌تواند واکسن را تزریق کند، اما اینکه بگوییم لازم است همه ۱۶ میلیون دانش‌آموز ما مراجعه کرده و واکسن بزنند، خیر ، نیازی نیست. افراد پرخطر و دارای بیماری زمینه‌ای می‌توانند با رضایت والدین واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.

وی درباره دوره نقاهت و بهبودی بیماری اظهار کرد: بستگی به حالت و وضعیت بیمار دارد که به پزشک مراجعه می‌کند، اگر آنفلوآنزا باشد معمولا پزشک، دو سه روز و اگر کرونا باشد تا پنج روز استراحت برای بهبودی را تجویز و توصیه می‌کند؛ اما در مجموع بستگی به تشخیص پزشک دارد. 

به گزارش ایسنا، مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش روز گذشته نیز اعلام کرده بود که فعلا دستورالعملی مبنی بر تعطیلی مدارس ابلاغ نکرده‌ایم و در جلساتی هم که با وزارت بهداشت داشتیم فعلا تعطیلی مجاز و در دستورکار آموزش و پرورش نیست. /ایسنا

ارسال نظر