ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چاوش‌اوغلو: ایران و ترکیه تنها همسایه نیستند، دو کشور برادر هستند

چاوش‌اوغلو: ایران و ترکیه تنها همسایه نیستند، دو کشور برادر هستند وزیر خارجه ترکیه در گفتگو با وزیر خارجه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه تنها دو کشور همسایه نیستند، بلکه دو کشور برادر هستند که در روزهای بد و خوب همیشه در کنار یکدیگر بوده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز دوشنبه در تماس تلفنی با مولود چاوش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه درباره مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزه مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کرد. وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو، روز ملی ترکیه را تبریک گفت.

وی با اشاره به وقوع حادثه در یکی از معادن ترکیه که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان این کشور گردید، ضمن ابراز تسلیت به دولت و ملت ترکیه، برای مجروحان این حادثه آرزوی شفای عاجل نمود.

امیرعبداللهیان ضمن تشکر از ابراز همدردی وزیر امور خارجه ترکیه در خصوص حمله تروریستی در شیراز تأکید کرد، در هفته‌های اخیر برخی از دشمنان ما تلاش کرده‌اند تا با سوء استفاده از حوادث اخیر، به ایجاد ناامنی و بی ثباتی در ایران اقدام و زمینه را برای حمله تروریستی داعش فراهم کنند.

ایشان اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران تاکنون بارها شاهد چنین توطئه‌هایی علیه ایران بوده است و به حول و قوه الهی همیشه هم سربلند از آنها عبور کرده است.

مولود چاوش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه نیز در این گفتگو ضمن سپاس از پیام تبریک روز ملی ترکیه، اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه تنها دو کشور همسایه نیستند، بلکه دو کشور برادر هستند که در روزهای بد و خوب همیشه در کنار یکدیگر بوده‌اند.

وزیر امور خارجه ترکیه با محکوم کردن حادثه تروریستی شیراز، بار دیگر مراتب تسلیت خود و دولت و مردم ترکیه را ابراز داشت و تأکید کرد: ما همیشه برای مبارزه با تروریسم در کنار ایران بوده و خواهیم بود.

وزیر امور خارجه ترکیه همچنین بار دیگر از روند گفتگوها میان ایران و جمهوری آذربایجان استقبال و تأکید کرد هر دو کشور از دوستان ترکیه هستند و دوستی میان این دو کشور باعث خوشنودی ماست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار