اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

پوتین شرط خود برای فعالیت دوباره کریدور غلات را اعلام کرد

پوتین شرط خود برای فعالیت دوباره کریدور غلات را اعلام کرد پوتین شرط خود برای فعالیت دوباره کریدور غلات را اعلام کرد رئیس جمهور روسیه تعلیق کریدور غلات را به دلیل تهدیدات برای این کریدور بشردوستانه عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر،  «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه به تعلیق کریدور انتقال غلات اشاره کرد و در این ارتباط به خبرنگاران گفت: «تصمیم روسیه برای تعلیق قرارداد غلات به دلیل تهدید بالقوه برای این کریدور بشردوستانه است.»

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت: «اکنون همه در مورد آنچه روسیه انجام می دهد صحبت می کنند، بدون اینکه به خاطر بیاورند که علت آن چیست. و این ناشی از یک تهدید بالقوه برای این کریدور انسانی است.»

پوتین تاکید کرد: «ما نمی گوییم که مشارکت خود را در این عملیات خاتمه می دهیم، اما در این میان، اوکراین باید تضمین کند که هیچ تهدیدی برای کشتی ها در کریدور غلات وجود نخواهد داشت.»

پوتین شرط خود برای از سرگیری فعالیت کریدور غلات را اعلام و در این ارتباط خاطرنشان کرد: «اوکراین باید تضمین کند که هیچ تهدیدی علیه کشتی‌های غیرنظامی و کشتی‌های تدارکاتی روسیه وجود نخواهد داشت.»

وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که پس از اقدام طرف اوکراینی علیه کشتی‌های روسی در بندر سواستوپل، مسکو مشارکت خود در توافقنامه صادرات غلات را برای مدت نامشخص به حالت تعلیق درآورد.

چندی پیش نیز سفیر روسیه در آمریکا گفته بود: «در شرایط حملات و تحریکات علیه کشتی‌های نظامی و تجاری روسیه که در طرح ابتکاری "دریای سیاه" شرکت دارند، نمی‌توانیم بدون توجه به مسائل امنیتی به کار خود ادامه دهیم. در تعلیق اجرای توافق، محکوم کردن روسیه ناعادلانه است. این وضع به دلیل اقدامات غیرعاقلانه رژیم کی یف رخ داده است.»

آنتونوف تصریح کرد: «نیمی از تمام کشتی های باری به عنوان بخشی از "معامله غذایی" راهی کشورهای توسعه یافته شدند و نه کشورهای نیازمند. در مورد کنایه‌های تحریک گرسنگی، مایلیم فراخوان‌های مکرر خود را برای ارسال محموله‌های غذایی، قبل از هر چیز، به کشورهای نیازمند یادآوری کنیم.»/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار