واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

روسیه: غرب به جای پمپاژ تسلیحات، به فکر راه حل مناقشه اوکراین باشد

دیدار مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا با زلنسکی در کی‌یف، تخمین ضرر حدود ۱۰۵ میلیارد دلاری کشورهای اروپایی به دلیل امتناع از گاز روسیه و هشدار پوتین درباره تلاش غرب برای فروپاشی روسیه، از جمله مهمترین رویدادها پیرامون جنگ اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، "آناتولی آنتونوف"، سفیر روسیه در آمریکا ابراز عقیده کرد که خط مشی سیاسی کشورهای غربی برای پمپاژ سلاح به اوکراین راهی اشتباه است و در واقع، لازم است که به دنبال راه حلی از طریق مذاکره برای وضعیت موجود بود.

آنتونوف بامداد امروز، شنبه، در کنفرانس مطبوعاتی در سانفرانسیسکو در جریان یک سفر کاری به کالیفرنیا در این باره توضیح داد: «در شرایط کنونی نباید در خصوص پمپاژ هرچه بیشتر تسلیحات به کی‌یف فکر کرد، بلکه باید در مورد چگونگی یافتن راه حلی برای مناقشه از طریق مذاکره اندیشید. حل کامل مشکلات موجود در میدان جنگ غیرممکن است. و تا زمانی که آمریکایی‌ها به تغذیه رژیم کی‌یف با تجهیزات نظامی و مربیان خود ادامه دهند و به ارتش اوکراین مهارت های رزمی، بر اساس استانداردهای ناتو را آموزش دهند، همه اینها فقط و فقط اوضاع را بدتر خواهد کرد و در واقع مردمی که در اوکراین زندگی می کنند، آسیب خواهند دید.»

بدین ترتیب، سفیر روسیه دیدگاه خود درباره تصمیمات دولت آمریکا برای ادامه ارسال سلاح های اضافی به اوکراین را بیان کرد.

شب گذشته پنتاگون از اختصاص بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش 400 میلیون دلاری به اوکراین خبر داد. سابرینا سینگ، معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا توضیح داد که در چارچوب این بسته، تانک های ساخت آمریکا که به همراه هلند و جمهوری چک مدرنیزه شدند، برای نیروهای اوکراینی ارسال خواهند شد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیش از این یادآور شده بود که میزان کمک‌های مالی آمریکا به کی‌یف به زودی به رقم نجومی 26 میلیارد دلار خواهد رسید و در عین حال تاکید کرد که ایالات متحده در واقع به یک طرف درگیری‌های نظامی در اوکراین تبدیل شده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار