دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

درخواست مخفیانه آمریکا از اوکراین برای مذاکره با روسیه

یک روزنامه آمریکایی از فشارهای پشت‌پرده دولت آمریکا به مقامات کی‌یف، برای نشان دادن آمادگی جهت بازگشت به مذاکرات با روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم مخالفت‌های مکرر مقامات اوکراینی با هرنوع مذاکره با روسیه برای پایان دادن به بحران کنونی جنگ، گفته می‌شود واشنگتن از کی‌یف می‌خواهد به مذاکرات بازگردد.

روزنامه «واشنگتن‌پست» بامداد یکشنبه گزارش داد که دولت آمریکا به‌صورت مخفیانه در حال فشار آوردن به سران اوکراین است تا ضمن توقف مخالفت‌های خود با مذاکره، آمادگی خود برای بازگشت به گفتگو با روسیه را نشان دهند.

واشنگتن‌پست به نقل از منابع مطلع ولی بی‌نام خود نوشت، درخواست مقامات آمریکایی از کی‌یف در جهت فشار آوردن برای نشستن پای میز مذاکره نیست بلکه اقدامی حساب‌شده برای مطمئن‌شدن از حفظ حمایت دیگر کشورها از اوکراین است.

در این گزارش آمده است که گفتگوهای واشنگتن با اوکراین، پیچیدگی موضع دولت آمریکا درخصوص اوکراین را نشان داد که همزمان علناً با ارسال تسلیحات از این کشور حمایت می‌کند اما به راهکاری سیاسی برای پایان این درگیری امیدوار است.

این روزنامه با ادعای اینکه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه جدیت چندانی برای مذاکره با اوکراین ندارد، اما به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که ممنوعیت وضع‌شده برای مذاکره توسط «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین، باعث نگرانی متحدان این کشور شده است.

بر این اساس، مقامات شورای امنیت ملی کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا هنوز به سوالات درباره این گزارش پاسخ نداده‌اند. زلنسکی پیش از این ادعا کرده بود کی‌یف آماده مذاکرات با مسکو است اما به شرطی که رئیس جمهور دیگری در روسیه سر کار بیاید./ فارس

ارسال نظر