ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

جلسه کارگروه‌‌های قوه‌قضائیه برای اجرای فرامین رهبری

جلسه کارگروه‌‌های قوه‌قضائیه برای اجرای فرامین رهبری دومین جلسه قرارگاه پیگیری اجرای فرامین مقام معظم رهبری در قوه قضاییه به ریاست معاون اول قوه قضاییه و با حضور مقامات عالی قضایی کشور برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دومین جلسه قرارگاه پیگیری اجرای فرامین مقام معظم رهبری در قوه قضاییه با حضور معاون اول قوه قضاییه و مقامات عالی قضایی کشور برگزار شد.

حجت الاسلام محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: باید به گونه‌ای اقدام کنیم تا در بازه زمانی کوتاه مدت دو ماهه محضر ریاست قوه قضاییه گزارش عملکرد خود را ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه هدف از انجام ماموریت‌ها در دستگاه قضا عمدتا تحول در دادگستری‌های کشور است، گفت: باید موضوع و مشکل را شناسایی کنیم تا با طرح مسائل در پی اجرای هر چه سریع‌تر فرامین رهبر معظم انقلاب گام برداریم.

در این جلسه در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری در خصوص قوه قضاییه در جلسه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۷، در قرارگاه فوق الذکر ۵ کارگروه‌ برای اجرایی شدن فرامین رهبر انقلاب در دستگاه قضایی تشکیل و اعضای آن مشخص شد.

کارگروه پیشگیری و مقابله با فساد درون سازمانی و برون سازمانی، کارگروه نظارت دستگاه قضایی بر ضابطان و حقوق عامه، کارگروه صیانت از نیروی انسانی و ارتقای کیفیت عملکرد، کارگروه مراقبت از امنیت روانی جامعه، کارگروه حمایت از مالکیت؛ ۵ کارگروه مذکور است.

همچنین کلیت راهکارها برای انجام اقدامات در کارگروه‌های عنوان شده به تصویب اعضای حاضر در جلسه رسید تا در ادامه و در فرآیند اجرای اقدامات این راهکارها عملیاتی شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار