پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است

جزئیاتی از بزرگ‌ترین قاچاق سوخت ‌در خلیج فارس

جزئیاتی از بزرگ‌ترین قاچاق سوخت ‌در خلیج فارس فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه جزئیات بیشتری از توقیف بزرگترین محموله قاچاق سوخت کشور را تشریح کرد و گفت: از سوخت‌های قاچاق علیه کشور یمن استفاده می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار عباس غلامشاهی در خصوص جزئیات کشف بزرگترین محموله سوخت قاچاق کشور توسط دریادلان نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس اظهار داشت: دریادلان نیروی دریایی سپاه در راستای رسالت پاسداری و حفاظت و حراست از منابع و منافع و جلوگیری از هدر رفت منافع ملی با رصد اطلاعاتی هوشمندانه یک شبکه سازمان یافته قاچاق سوخت که در آب‌های ساحلی کشورهای همسایه اقدام به دریافت سوخت از شناورهای سبک می‌کرد شناسایی شد.

 

وی افزود: با اقدام عملیاتی این کشتی که فقط یکی از تانکرهای نفتکش قاچاق سوخت بوده و با پرچم و ثبت کشور پاناماست و ۱۴۴ متر طول طول دارد و ۲۱ خدمه غیر ایرانی داشت توقیف شد.

 

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: این تانکر در آب‌های سرزمینی یکی از کشورهای همسایه سوخت‌گیری کرد که به مقصد یکی از کشورهای خارج از خلیج فارس در حال انتقال بود که آن کشور نیز این سوخت را علیه مردم مظلوم یمن استفاده می‌کرد.

 

وی تصریح کرد: این کشتی یکی از کشتی‌های قاچاق سوخت است و با توجه به اینکه در آب‌های سرزمینی کشورهای همسایه سوخت گیری می‌کرد و دور از دسترس بود با اقدام عملیاتی در هنگام خروج از خلیج فارس و تنگه هرمز توقیف شد.

 

غلامشاهی گفت: نیروی دریایی سپاه تاکنون در راستای جلوگیری از غارت منابع ملی بالغ بر ۱۴ میلیون و ۸۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از انواع شناورهای سبک و سنگین کشف کرده که تنها همین کشتی حامل بیش از ۱۱ میلیون لیتر سوخت قاچاق بود که با فرمان سردار تنگسیری و با حکم مقام قضایی توقیف شده و در حال تحقیقات نهایی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار