آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تماس تلفنی پوتین و نتانیاهو

رئیس جمهوری روسیه امروز در جریان مذاکرات تلفنی با بنیامین نتانیاهو، همکاری‌ها در عرصه سوریه، ازجمله هماهنگی اقدامات نظامی، با توجه به نشست اخیر دبیران شورای امنیت روسیه-آمریکا-اسرائیل و همچنین برخی مسائل دوجانبه را بررسی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین امروز، دوشنبه، اعلام کرد "ولادیمیر پوتین " رئیس جمهوری روسیه در جریان مذاکرات تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، مشارکت دوجانبه در زمینه حل و فصل مشکلات در سوریه، با توجه به نتیجه نشست سه‌جانبه دبیران کل شورای امنیت روسیه، آمریکا و اسرائیل که در تاریخ 25 ژوئن (4 تیرماه ) برگزار شد را مورد بررسی قرار دادند.

 

دو طرف بر اهمیت ادامه هماهنگی اقدامات در عرصه نظامی با هدف تقویت ثبات و امنیت در سوریه تاکید کردند.

 

بر اساس این اطلاعات، طرفین همچنین مسائل مهم در روابط دوجانبه از جمله همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های تجاری-اقتصادی و انسانی را مورد بررسی قرار دادند.

 

پوتین و نتانیاهو توافق کردند که به تماس‌های دوجانبه در این زمینه ادامه دهند.

 

لازم به یادآوری است، مذاکرات "نیکلای پاتروشییف" دبیر شورای امنیت با" جان بولتون " و "میر بن-شابات" همتایان آمریکایی و اسرائیلی وی در تاریخ 25 ژوئن (4 تیرماه ) در شهر قدس (فلسطین اشغالی) انجام گرفت. این مذاکرات که موضوع اصلی آن اوضاع پیرامون ایران بود، بیش از دو ساعت و نیم بطول انجامید.

 

دبیر شورای امنیت خود در این نشست به مقامات امنیتی آمریکا و اسرائیل گوشزد کرد که ایران متحد مسکو در منطقه بشمار می‌رود و واشنگتن باید از اقدامات تحریک آمیز علیه تهران دست بردارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار