بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

رسانه عبری: حوادث سوریه در راستای منافع اسرائیل است

روزنامه عبری زبان زیمان یسرائیل در تحلیلی اعلام کرد، رخداد‌های سوریه در ر استای منافع اسرائیل قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۶۲۲
رسانه عبری: حوادث سوریه در راستای منافع اسرائیل است

به گزارش راهبرد معاصر، امیر بار شالوم تحلیل‌گر این رسانه نوشت: در سایه تضعیف حزب الله و توافق اسرائیل با لبنانی ها، رئیس جمهور سوریه هم با یک خطر پیش بینی نشده یعنی پیشروی شورشیان به در شمال کشورش مواجه می‌بینند، حملات جدید صورت گرفته در حلب می‌تواند معادلات قدرت را در سوریه تغییر داده و این امر می‌تواند بازتاب‌های منطقه‌ای از جمله برای اسرائیل داشته باشد.

به نوشته این رسانه عبری زبان، همین هفته پیش بود که یک مسئول عالی‌رتبه اسرائیلی به دولت سوریه هشدار داد، اگر اجازه عبور محموله‌های پشتیبانی به حزب الله را بدهند، بهای سنگین و مستقیمی را خواهند پرداخت و پایان همان هفته هم بشار اسد رئیس جمهور سوریه خود را در مقابل یک تهدید قدیمی که مجددا سر بر آورده است رو در رو دید، تا شاهد پیشروی گروه‌های افراطی سنی باشد.

به رغم آنکه هنوز چهره اوضاع کاملا مشخص نشده است، اما ظاهرا بعد از اشغال شهر حلب به عنوان بزرگترین شهر سوریه و مرکز اقتصادی این کشور، دولت بشار اسد با بزرگترین خطر بعد از سال ۲۰۱۵ که ایران و روسیه تهدید‌های جنگ داخلی این کشور را برایش خنثی کردند، مواجه شده است.

به زعم این رسانه، تبدیل شدن سوریه به عقبه پشتیبانی برای حزب الله و نیز فراهم شدن حضور و استقرار گروه‌های مبارز (عضو محور مقاومت) در نزدیکی مرز لبنان با وجود حملات مکرر هوایی اسرائیل علیه تاسیسات و مراکز تجمع این نیرو‌ها و پایگاه‌های آموزشی که همگی با موافقت بشار اسد راه اندازی شده، برای اسرائیل غیر قابل تحمل شده است.

پرفسور ایال زایسر پژوهشگر متخصص در امور سوریه در دانشگاه تل‌آویو به زیمان یسرائیل گفت: سال‌هاست که اسد به مشکلی برای اسرائیل تبدیل شده است، اما ۱۰ سال است که ما می‌گفتیم اسد ضعیف برای اسرائیل بهتر است ولی او در همان مدت کمک‌های شایانی به انتقال سلاح به حزب الله کرد و بسیاری از سلاح‌ها از سوریه در اختیار حزب الله قرار گرفتند، اسد در واقع حلقه اتصال این محور است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر