مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

پرواز‌های هفتگی فرودگاه بین‌المللی قشم افزایش یافت

پرواز‌های هفتگی فرودگاه بین‌المللی قشم افزایش یافت مدیرکل فرودگاه بین‌المللی قشم گفت: با توجه به تاکید رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم مبنی بر افزایش پرواز‌های فرودگاه و با پیگیری‌های انجام شده تعداد پرواز‌ها در مسیر رفت و برگشت تهران-قشم و مشهد-قشم افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، ناصر رجبی با اعلام این خبر اظهار داشت: هم اکنون 50 پرواز هفتگی در این فرودگاه نشست و برخاست دارند و از دهم آبان پرواز در مسیر تهران و مشهد به این تعداد اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: از تاریخ یادشده پرواز رفت و برگشت شرکت هواپیمایی سپهران به صورت روزانه در مسیر تهران-قشم و روزهای سه شنبه و جمعه نیز پرواز رفت و برگشت مشهد- قشم برقرار می‌شود.

 رجبی گفت: طی چند روز آینده پرواز در مسیر رشت و گرگان نیز به برنامه هفتگی اضافه و به قشموندان و گردشگران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی قشم خاطرنشان کرد: هم‌اکنون پروازهای فرودگاه قشم در مسیر، دبی، تهران، اصفهان و مشهد انجام می‌شود و در تلاش هستیم تا پرواز به مراکز سایر استان‌ها را گسترش دهیم و در آینده‌ای نزدیک تعداد پروازها افزایش قابل توجهی خواهد داشت./ برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار