معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

هیأت نظامی آمریکا در استان نفت‌خیز حضرموت یمن

پایگاه خبری «وکاله الصحافه الیمنیه» به نقل از منابع محلی آگاه خبر داد که یک هیأت نظامی آمریکایی وارد استان نفت‌خیز حضرموت شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی آگاه خبر دادند که طی چند ساعت گذشته، یک تیم نظامی آمریکایی وارد استان نفت‌خیز حضرموت یمن شده است.

پایگاه خبری «وکاله الصحافه الیمنیه» به نقل از این منابع گزارش داد، سفرهای متوالی آمریکایی ها به حضرموت در راستای غارت هر چه بیشتر نفت و گاز یمن بوده و این سفرها، روند رو به رشدی داشته است.

این سفر در حالی صورت گرفته است که ارتش یمن چندی پیش، بندرگاه الضبه در استان حضرموت را هدف حملات پهپادی خود قرار داد تا از این طریق، مانع غارت هر چه بیشتر نفت این کشور توسط ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و آمریکا شود.

«مبخوت بن ماضی» استاندار حضرموت که از سوی ائتلاف سعودی تعیین شده است با این هیأت آمریکایی دیدار کرد. منابع یمنی می‌گویند که بن ماضی در این دیدار از تصمیم یمن مبنی بر منع صادرات نفت خود توسط ائتلاف، به نظامیان آمریکایی گلایه کرده است.

این مزدور وابسته به ائتلاف سعودی، همچنین به این هیأت گفت که این اقدام یمن بر بازار جهانی انرژی تأثیر خواهد گذاشت. وی همچنین نسبت به «افزایش امنیت و مبارزه با تروریسم در حضرموت با همکاری نیروهای آمریکایی» ابراز امیدواری کرد.

ارتش یمن به تازگی هشدار داد که به ائتلاف سعودی و ارباب آمریکایی آن اجازه نخواهد داد نفت یمن را غارت کنند و هر کشتی که به بندرهای یمن برای چپاول نزدیک شود، منهدم خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار