سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است استقبال لاریجانی از توافق راهبردی پاکستان و عربستان القسام تحویل جسد نظامی اسرائیل را به تعویق انداخت

تهدید شدیداللحن پیونگ‌یانگ در واکنش به رزمایش آمریکا و کره‌جنوبی

کره شمالی در واکنش به رزمایش کره جنوبی و آمریکا این دو کشور را به استفاده از سلاح اتمی تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، کره شمالی سه شنبه شب به وقت تهران بار دیگر آمریکا و کره جنوبی را تهدید و اعلام کرد که ممکن است نیروهای مسلح کره شمالی ماموریت راهبردی خود را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» کره شمالی تهدید کرده که در صورت تداوم رزمایش‌های آمریکا و کره جنوبی، این دو کشور ترسناک‌ترین تاوان تاریخ را پرداخت خواهند کرد.

«پاک جونگ چون» دبیر حزب حاکم «کارگر» کره شمالی، پنتاگون را متهم کرد که فروپاشی نظام کره شمالی هدف اصلی آمریکاست. وی سران نظامی کره جنوبی را نیز مورد انتقاد قرار داد. ارتش کره جنوبی به پیونگ یانگ هشدار داده که استفاده از تسلیحات اتمی، این کشور را در مسیر خود ویرانگری قرار می‌دهد.

پاک گفت: «اگر آمریکا و کره جنوبی بدون هیچ ترسی تلاش کنند از نیروهای مسلح علیه کره شمالی استفاده کنند، باید بگویم که ابزار ویژه نیروهای مسلح شمالی بدون تاخیر ماموریت راهبردی خود را انجام خواهند داد.»

وی با هشدار گفت که آمریکا و کره جنوبی باید ترسناک‌ترین تاوان در تاریخ را بپردازند.

در ادامه تنش در شبه جزیره، «جان کربی»، مسئول هماهنگی شورای امنیت ملی کاخ سفید کاخ سفید نیز سه‌شنبه شب به وقت تهران در نشست خبری گفت، نگرانی ایالات متحده در مورد احتمال آزمایش اتمی کره شمالی همچنان بالاست. وی گفت«به طور کلی، نگرانی ما همچنان بالاست.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی نیز خواستار آماده باش سراسری نظامیان این کشور از بیم تهدید‌های محتمل کره شمالی شده است.

این در حالی است که «کیم سئونگ کیوم»، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کره جنوبی حین بازرسی از یک مقر فرماندهی عملیات هوایی به نظامیان این کشور گفت: «آمادگی خود را برابر تهدید‌های مختلف حفظ کنید. به دلیل تحرکات دشمن، آمادگی رزمی خود در تنبیه دشمن حفظ کنید.»

کره شمالی بارها در واکنش به انتقادات اعلام کرده آزمایش‌های موشکی این کشور جنبه دفاعی دارند. سخنگوی سازمان هوانوردی کره شمالی اخیرا گفت:‌ «آزمایش‌های موشکی ما عادی بوده و اقداماتی در راستای دفاع از خود و محافظت از امنیت و صلح منطقه برابر تهدیدات نظامی آمریکا هستند.»/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار