گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تنش «بی‌سابقه» در شبه جزیره کره و رایزنی واشنگتن و سئول

دیپلمات‌های ارشد آمریکا و کره جنوبی، افزایش تنش‌های نظامی میان دو کره را به بحث گذاشتند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، دیپلمات‌های ارشد کره جنوبی و آمریکا روز چهارشنبه، در تماسی تلفنی، درباره شلیک توپخانه‌های کره شمالی گفت‌وگو کردند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، «پارک جین» وزیر امور خارجه کره جنوبی در تماس با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود، اقدامات نظامی امروز کره شمالی را «قویاً محکوم کردند».

نظامیان کره شمالی صبح امروز، حداقل ۱۰۰ گلوله توپخانه به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در مرز دریایی حائل بین دو کره فرود آمدند.

طبق بیانیه وزارت امور خارجه کره جنوبی بلینکن و همتای خود در سئول، این اقدام نظامی کره شمالی را اتفاقی «بی‌سابقه و تحریکات نظامی بزرگی» دانستند.

وزرای امور خارجه دو کشور، هم‌زمانی این اقدام کره شمالی با عزاداری در کره جنوبی بابت حادثه‌ای که در مراسم هالویین در این کشور رخ داده بود «مایه تأسف» دانستند.

علاوه بر تماس تلفنی بین جین و بلینکن، نماینده ارشد اتمی کره جنوبی نیز با همتایان خود در آمریکا و ژاپن به‌صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

آن‌ها در این تماس‌های تلفنی، اقدامات اخیر کره شمالی را ناقض قطعنامه شورای امنیت و معاهده نظامی بین دو کره در سال ۲۰۱۸ توصیف کردند.

بعد از پرتاب موشک‌های بالستیک توسط کره شمالی و شلیک موشکی هشدار جنگنده‌های کره جنوبی به سمت مرز دریایی دو کشور، اکنون از افزایش تنش نظامی بین دو کره خبر می‌رسد.

ارتش کره جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که نظامیان پیونگ‌یانگ دقایقی پیش حداقل ۱۰۰ گلوله توپخانه به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در مرز دریایی حائل بین دو کره فرود آمدند.

در این بیانیه آمده است که ارتش کره شمالی در هفت ساعت اخیر، علاوه بر ۱۰۰ گلوله توپخانه، حداقل ۱۷ فروند موشک بالستیک و دیگر انواع موشک‌ها رابه سمت دریای شرقی شلیک کرده است./ فارس

ارسال نظر