دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

واکنش موشکی کره جنوبی به کره شمالی

ارتش کره جنوبی در پاسخ به آزمایش موشکی کره شمالی، ۳ موشک هوا به زمین را به نزدیکی مرز‌های دریایی این کشور شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش کره جنوبی در پاسخ به آزمایش موشکی کره شمالی در بامداد امروز چهارشنبه، ۳ موشک هوا به زمین را به نزدیکی مرز‌های دریایی کره شمالی شلیک کرد.

مقامات کره جنوبی اعلام کردند که کره شمالی بامداد امروز چهارشنبه حداقل ۱۰ موشک شلیک کرده که یکی از آن‌ها در آب‌های سرزمینی کره جنوبی اصابت کرده است.

این اقدام پیونگ یانگ که تا به امروز بی سابقه بوده است موجب شد تا کره جنوبی آژیر‌های خطر را به صدا در آورد و از شهروندان خود بخواهد تا به پناهگاه‌ها بروند.

یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی اعلام کرد آزمایش موشکی کره شمالی در واقع یک تهاجم سرزمینی است. پس از پرتاب این موشک‌ها جلسه شورای امنیت کره جنوبی به سرعت تشکیل شد و رئیس جمهور کره جنوبی در این جلسه تاکید کرد پاسخی در خور به این اقدام کره شمالی خواهد داد. کانگ شین چول، مدیر عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح کره جنوبی در جمع خبرنگاران گفت که پرتاب موشک از سوی کره شمالی اقدامی غیرقابل قبول بوده که باید به آن پاسخ داده شود.

کره شمالی در حالی این موشک‌ها را به سمت مرز‌های آبی کره جنوبی شلیک کرده است که رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی از دوشنبه آغاز شده و قرار است تا پنج روز ادامه داشته باشد.

در همین حال خبرگزاری رویترز گزارش داد کره شمالی امروز ۱۷ موشک بالستیک به سمت دریا شلیک کرده که برای نخستین بار یک موشک به ۶۰ کیلومتری سواحل کره جنوبی اصابت کرده است.

ارتش کره جنوبی نیز در بیانیه‌ای جدید اعلام کرد که کره شمالی ۱۰۰ گلوله توپخانه به مرز دریایی این کشور شلیک کرده است.

آمریکا و متحدانش به ویژه از ابتدای سال جاری میلادی به شدت نگران آزمایش‌های متعدد موشکی از سوی پیونگ یانگ هستند و هر بار تلاش می‌کنند تا با اعمال تحریم‌های بیشتر اقتصادی و سیاسی مانع پیشرفت‌های نظامی کره شمالی شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار