پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

شلیک ۱۰۰ گلوله توپخانه کره‌شمالی به مرز دریایی

شلیک ۱۰۰ گلوله توپخانه کره‌شمالی به مرز دریایی ارتش کره جنوبی اعلام کرد که نظامیان پیونگ‌یانگ حداقل ۱۰۰ گلوله توپخانه به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در مرز دریایی حائل بین دو کره فرود آمدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از پرتاب موشک‌های بالستیک توسط کره شمالی و شلیک موشکی هشدار جنگنده‌های کره جنوبی به سمت مرز دریایی دو کشور، اکنون از افزایش تنش نظامی بین دو کره خبر می‌رسد.

ارتش کره جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که نظامیان پیونگ‌یانگ دقایقی پیش حداقل ۱۰۰ گلوله توپخانه به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در مرز دریایی حائل بین دو کره فرود آمدند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد اقدام دوباره همسایه شمالی در شلیک به سمت مرز دریایی دو کشور، نقض توافقنامه‌های نظامی بین دو طرف است.

بامداد امروز بود که نظامیان کره شمالی سه فروند موشک بالستیک کوتاه‌برد به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در آب‌های نزدیک کره جنوبی فرود آمدند.

در اقدامی نادر پس از آزمایش موشکی کره شمالی، آژیر هشدار در منطقه «الئونگ» در کره جنوبی به صدا درامده است. گفته می‌شود این موشک مستقیما از روی این جزیره عبور کرده است. ارتش کره جنوبی سطح آمادگی و هشدار خود را در پاسخ به این آزمایش موشکی افزایش داده است.

بعد از آن، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که برای واکنش به موشک‌پراکنی‌های پیونگ‌یانگ، جنگنده‌های نیروی هوایی اعزام شده و سه فروند موشک هوا به زمین، به سمت مرز دریایی دو کشور شلیک کردند. (جزئیات بیشتر)

شلیک‌های موشکی و توپخانه‌ای کره شمالی و افزایش تنش‌ها بین دو کره در حالی انجام شده است که آمریکا و کره جنوبی مشغول برگزاری یک رزمایش هوایی گسترده با حضور ۲۴۰ فروند هواپیمای جنگی در منطقه شرق آسیا هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار